Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τίμησαν και έπαιξαν για τον Χοσέ

Τίμησαν και έπαιξαν για τον Χοσέ

0
Dodekanisos

Σε ένα παιχνίδι τιμής και γιορτής, στην μνήμη του αείμνηστου προπονητή της ομάδας Χατζηομέρ Χοσέ Ταμπάκ, η Αδελφοσύνη ηττήθηκε με 4-2 από τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας.

Οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στην σύνθεση τους βετεράνους ποδοσφαιριστές που ήταν φίλοι και συμπαίκτες του Ταμπάκ, οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν τον φίλο τους. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων απόλαυσαν το παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στην ανάπαυλα του αγώνα, η διοίκηση της Αδελφοσύνης, απένειμε στην ομάδα του Αγ. Γεωργίου πλακέτα την οποία παρέλαβε ο αρχηγός Μανώλης Χατζημανώλης. Στον προπονητή του «Αγίου» Γιάννη Χατζησταμάτη πλακέτα και φανέλα της ομάδας με την φωτογραφία του Ταμπάκ και στον τερματοφύλακα Νίκο Ψαρά φανέλα του Χοσέ, τον οποίο είχε προπονητή, όταν αγωνιζόταν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ, ενώ πλακέτα απένειμε και σε όλους τους παίκτες της Αδελφοσύνης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 20΄ με κεφαλιά του Σκορδά, αφού πρώτα ο Χατζηνικολού με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι. Το 0-2 σημειώθηκε στο 31΄με διαγώνιο σουτ από δεξιά του Κακούλλη Ε., ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41΄ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 0-3. Στο 58΄ο Εμίρογλου με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-3 αλλά στο 70΄ο «Άγιος» μετά από πού ωραία ατομική ενέργεια του Κακούλλη Ε. έκανε το 1-4. Το τελικό σκορ 2-4 διαμόρφωσε στο 77΄ο Εμίρογλου με κοντινή κεφαλιά.

Διαιτησία Καραγιάννης-Δημητριάδης-Τσουρούτης.

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Χατζηδημητρίου, Χατζηομέρ, Κυπριώτης (46΄Εμίρογλου), Πανάγος, Γορανίτης (47΄Τοπάλ), Ζαμαντάκης Σ., Καϊμαξής, Μπουλουντίδης, Αϊντενίζ, Αποστολόπουλος (60΄Κιούρτ), Τσιριγώτης (60΄Ζαμαντάκης Μ.).

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ:Ψαράς, Κουτσουμπάρης, Λικάτσι, Χατζηνικολού, Φουτούλης, Γιωργάς, Σκορδάς, Κακκούλης Θ., Χατζημανώλης, Καϊλάκης, Κακκούλης Ε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments