Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Φραγκιάς: «Ολοένα και καλύτεροι»

Φραγκιάς: «Ολοένα και καλύτεροι»

0
3
Dodekanisos
124Η ομάδα του Κολοσσού επέστρεψε από την Κύπρο όπου έδωσε φιλικά προετοιμασίας και πάρα το ότι η αποστολή έφτασε με μια ώρα και 15 λεπτά καθυστέρηση (11.15μ.μ. αντί 10μ.μ. ) το news12.gr ήταν εκεί. Στην ερώτηση προς τον τεχνικό Βασίλη Φραγκιά σχετικά με το πώς νιώθει που βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των «θαλασσί» απάντησε ως εξής:
«Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο. Γυρίζω μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα και τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά αλλά όπως έχω πει πολλές φορές ο Κολοσσός είναι ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Πέρασα τέσσερα πολύ ωραία χρόνια εδώ και ελπίζω και το μέλλον να είναι το ίδιο καλό».
Σχετικά με τα συμπεράσματα που βγήκαν από τα φιλικά προετοιμασίας στην Κύπρο μας είπε:
«Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα στάδιο που προσαρμόζονται τα παιδιά και γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτερα. Σίγουρα έχουμε πει από την αρχή  του χρόνου ότι ο χρόνος δεν είναι τόσος πολύς όσος θα θέλαμε εγώ και οι συνεργάτες μου αλλά από την όλη προσπάθεια που καταβάλαμε στα φιλικά είμαι πολύ ικανοποιημένος».
Για τον αν οι «θαλασσί» θα είναι έτοιμοι και αν παρουσιάσουν ένα ομοιογενές σύνολο (λόγω των μετεγγραφών )  για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μας απάντησε ότι,
«σε ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών είναι δύσκολο να παρουσιάσουν ένα ομοιογενές σύνολο αλλά ο Κολοσσός μέσα στο Βενετόκλειο θα παλέψει για την νίκη κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Απευθυνόμενος στον κόσμο  ζήτησε να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει ηθικά αλλά και υλικά γιατί όπως είπε είναι μια μεταβατική και δύσκολη -κυρίως οικονομικά- χρονιά, όχι μόνο για τον Κολοσσό άλλα για όλες τις ομάδες.  
Καλαϊτζής: «Θα προσφέρουμε θέαμα»
Δηλώσεις κατά την άφιξη της ομάδας του Κολοσσού μας έκανε και ο Γιώργος Καλαϊτζης. Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Μετά από μια άσχημη ψυχολογικά χρονιά που είχα στην Λαμία ήρθα στον Κολοσσό γιατί υπάρχει ένα κλίμα άκρως οικογενειακό. Μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω  και να βοηθήσω την ομάδα όσο και όπου μπορώ. Δεν νιώθω κάποια επιπλέον ευθύνη σαν πιο έμπειρος στο ότι θα πρέπει να καθοδηγήσω τους νεαρότερους παίκτες. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες που όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Όπου μπορώ βέβαια να βοηθήσω είτε με πράξεις είτε με λόγια τους νεαρότερους παίκτες εννοείται θα το κάνω. Φιλοδοξώ ότι θα γίνουμε μία οικογένεια,  θα σώσουμε την κατηγορία  και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα έρθει να μας παρακολουθήσει».  
Τέλος στην ερώτηση ποία στιγμή ξεχωρίζει στην καριέρα του μέχρι τώρα μας απάντησε:
«Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ευελπιστώ να είναι με τον Κολοσσό.»

Ρεπορτάζ: Σάββας Βερύκιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments