Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη γοήτρου για τους Καλυθενούς

Νίκη γοήτρου για τους Καλυθενούς

0
Dodekanisos

Με νίκη 2-0 σε βάρος του ΑΕΡΑ συνέχισε τις προσπάθειες του στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών.

Καλό σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο γήπεδο Καλυθιών, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρά το γεγονός ότι τους δόθηκε η ευκαιρία να προηγηθούν από τα 11μ. , ο Δαρτζέντας  με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, καθώς ο Σαχίνης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο Μαθιός. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά δεν άλλαξε κάτι.Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, στο φάουλ που εκτέλεσε ο Λυριστής η μπάλα «έγλυψε» το  οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν «φουριόζοι» και στο 50΄ο Μαθιός με πλασέ από τα αριστερά πέτυχε το 1-0. Ο ΑΕΡΑ αντέδρασε και στο 53΄ο Πλύγκος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Ροδίτης και σε κενή εστία ο Λόης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 59΄οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ αλλά ο Γιαννακάκης από πλεονεκτική θέση έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι  ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο τους αλλά δεν πέτυχαν το γκολ. Οι Απολλωνιστές  διπλασίασαν(2-0) τα τέρματα τους στο 93΄ με διαγώνιο σουτ του Μαθιού και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Διαιτησία: Αντωνάς-Καλκαβούρας-Σαρρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Καλτσής( 46΄Διακουράκης), Κίτσος, Κυρίτσης, Σαββούλης(75΄Γιορδαμνής), Σαχίνης, Φλεβάρης(64΄Νικολός), Παλάζης(78΄Φυλακούρης), Μπάρδης, Μαθιός, Γεωργιάδης.

ΑΕΡΑ: Δαρτζέντας, Δανάς, Στελλάς, Γιαννακάκης, Λατσός(65΄Κωνσταντινίδης), Μαλλιάκας, Πλύγκος, Λυριστής, Νικολής Α.(85΄Νικολής Ι.), Λόης(85΄Μίγκλης), Τσούλλος(70΄Καλογήρου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments