Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ισόπαλη η ΑΕ Κως

Ισόπαλη η ΑΕ Κως

0
ae_kos_3
Dodekanisos
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν Α.Ε Κως και Νικαγόρας σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του κ. Στεφαδούρου στο Μαρμάρι. Οι “βυσσινί” μπήκαν ορεξάτοι στο πρώτο ημίχρονο και με καλή κυκλοφορία κατάφεραν σε αρκετές περιπτώσεις να φανούν απειλητικοί, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο Νικαγόρας ισορροπούσε το παιχνίδι και έφτασε στην ισοφάριση που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος δεν βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα αφού απ’τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητήες δεν υπήρχε καλός ρυθμός και η μοναδική ευκαιρία που είδαμε ήταν ένα σου του Πη στην κίνηση. Αν και έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα,άφησε καλές εντυπώσεις ο Όθων Εμμανουήλ που αποκτήθηκε απ’την ομάδα και αγωνίστηκε σαν αμυντικός μέσος.
Το φιλμ του αγώνα:
2’Μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διακοδημητρίου.
5′ Μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεξί του παραθυράκι ο Διακοδημητρίου διώχνοντας σε κόρνερ.
9′ ΓΚΟΛ!!! Ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Χατζηαντωνίου Ταιφού και Αγγελόπουλο,με τον τελευταίο να βρίσκεται απέναντι στον Διακοδημητρίου να κάνει το πλασέ τον τερματοφύλακα του Νικαγόρα να απεκρούει και τον Αγγελόπουλο στην επαναφορά να ευστοχεί για το 1-0.

17’ΓΚΟΛ!!!Μετά από λάθος της άμυνας η μπάλα κατέληξε στον Μπίλλη Γ. που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-1.

29’Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζερβό Γ απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Ντιμιτρίεβιτς.
35′ Κάθετη του Αγγελόπουλου στον Ταιφού, οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον Διακοδημητρίου ,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
38′ Σουτ του Ζερβού Γ μπλόκαρε στο δεξί του παραθυράκι ο Ντιμιτρίεβιτς.

39’Σουτ του Ζερβού Γ από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
51’Μακρινό σουτ του Φυτά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διακοδημητρίου.
73’Εκτέλεση κόρνερ από τον Φυτά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Νικαγόρα με την μπάλα να στρώνεται στον Πη,ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διακοδημητρίου.
Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Σιώμος, Καραγιαννάκης, Οικονόμου, Ζαμάγιας, Καρπαθάκης, Πολίτης, Χατζηαντωνίου, Ελευθεριάδης, Ταιφού, Αγγελόπουλος Αγωνίστηκαν και οι: Μερτζάνης, Κόπελλος, Αρβανίτης, Φυτάς, Τσάτσα, Πης, Χρυσικάκης, Εμμανουήλ, Ιωαννίδης και Σαρρηγιάνης
Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Ζερβός Μ, Καλλερές, Σκευοφύλαξ, Διακογιάννης, Κοκκαλάκης, Μπίλλης Μ, Μπίλλης Γ., Φούσκας, Ζερβός Γ., Πολίτης Γ.
Αγωνίστηκαν και οι: Χοχλαστός, Κορκής Ν., Στελλέτος, Φραντζέσκος, Γιάννου, Τρουμούσης

Επιμέλεια: Σαρρής Σουλεϊμάν-Πίτσης Γεώργιος
πηγή:
www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments