Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ξέσπασμα Φράγκου!

Ξέσπασμα Φράγκου!

1
fragkos_mixalis
Dodekanisos
Έξαλλος και παράλληλα πολύ στεναχωρημένος με την ανακοίνωση που εξέδωσε σε βάρος του η ΠΑΕ Διαγόρας είναι ο Μιχάλης Φράγκος. Ο ρόδιος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, εξεπλάγην με τα όσα αναφέρει η διοίκηση των «κυανέρυθρων» και εκφράζει την άποψη του στην αθλητική έκδοση της εφημερίδας «Δημοκρατική». Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Αυτό είναι και το ευχαριστώ απέναντι σε έναν ροδίτη ποδοσφαιριστή; Αυτό είναι που έλεγε ο πρόεδρος ότι φέτος θα παίζουν οι ροδίτες παίκτες; Πριν τα πλέι οφ με χτυπούσαν στην πλάτη και μου έλεγαν, «έλα παικταρά μου, θα είσαι η σημαία μας στα πλέι οφ. Πήγαινε να αγωνιστείς και μετά θα πάρεις και τα οφειλόμενα σου. Εγώ παρά το ότι είχε λήξει το συμβόλαιο μου πήγα και έπαιξα. Για την ομάδα πάνω απ’ όλα. Γιατί ήθελα να την βοηθήσω. Πήγα να αγωνιστώ ακόμα και με κίνδυνο τραυματισμού σε μια κρίσιμη εποχή μέσα στο καλοκαίρι. Με κίνδυνο δηλαδή να μην βρω άλλη ομάδα μετά να με πάρει. Αλλά αυτά κανένας δεν τα υπολογίζει. Ο γενικός αρχηγός Νίκος Νικολής μου έλεγε να παίξω μια χρονιά τζάμπα και μετά θα πάρω όλα τα χρήματα μαζεμένα. Πως μπορεί να γίνει αυτό αλήθεια; Είμαι από μια φτωχή οικογένεια και ζω με δανεικά. Αντί να εξοφλήσουν εμάς τους ροδίτες κάθονται και κάνουν πάλι μετεγγραφές. Δεν πληρώνουν εμάς και δίνουν τα χρήματα αλλού;»
Ο Μιχάλης Φράγκος αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Μιχάλη Σταθόπουλο αλλά και για την πικρία που νιώθει για την αντιμετώπιση που είχε από τους «κυανέρυθρους» από την στιγμή που επέστρεψε στη Ρόδο.
«Καταρχήν μου είπανε ότι θα με φωνάξουν για να μιλήσουμε για την ανανέωση και ότι θα μου εξοφλήσουν τα περσινά δεδουλευμένα. Επίσης μου είπαν ότι θα μου ανανεώσουν το συμβόλαιο μου. Αυτά μου τα είπανε όταν ήμουν στα πλέι οφ στην πρωτεύουσα. Μόλις επιστρέψαμε, περίμενα να με φωνάξει ο πρόεδρος. Μου είχε πει ότι θα μιλούσαμε μια Παρασκευή. Οι ημέρες πέρασαν και δεν με φώναξε ποτέ. Ήρθε τελικά εκείνη η Παρασκευή και ο γενικός αρχηγός ο Νικολής μου είπε να πάω να υπογράψω. Του απάντησα, πώς να υπογράψω από την στιγμή που δεν έχω μιλήσει ακόμα και δεν έχω συμφωνήσει; Πήγα λοιπόν στα γραφεία και βρήκα τον πρόεδρο. Του είπα, πως γίνεται να με βάζετε να υπογράψω χωρίς να έχουμε μιλήσει πρώτα; Δεν μου είχατε πει ότι θα μιλούσαμε; Του εξήγησα ότι είμαι απλήρωτος από πέρσι. Ζω με δανεικά και δεν έχω πάρει φράγκο από την ομάδα. Πήγα στα πλέι οφ και έπαιξα ενώ είχε λήξει το συμβόλαιο μου. Το έκανα επειδή είμαι Ροδίτης και πήγα και έπαιξα και με κίνδυνο τραυματισμού. Αυτά του είπα και ζήτησα τα περσινά δεδουλευμένα. Στην αρχή μου είπε ότι, δεν μπορεί να εξοφλήσω περσινά χρέη γιατί ήρθε φέτος στην ομάδα. Του απάντησα και εγώ τι θα πρέπει να κάνω; Να ξεχάσω τα περσινά και να τα διεκδικήσω με προσφυγή; Μετά μου είπε ότι θα κάνουμε ένα διακανονισμό και έβγαλε μια λευκή κόλλα χαρτί λέγοντας μου κάτι ποσά που θα έπαιρνα κάθε μήνα. Όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο μου πρότεινε να μείνω μόνο με το μισθό. Τίποτε άλλο. Τον ρώτησα δυο φορές. Αυτή είναι η πρόταση σας πρόεδρε; Μου απάντησε, ναι και μάλιστα μου έδωσε περιθώριο μέχρι την Κυριακή για να απαντήσω αν δέχομαι. Του είπα, σε ευχαριστώ πρόεδρε που είμαι και Ροδίτες και στα πλέι οφ είχες πει ότι φέτος θα παίζουν οι Ροδίτες και θα τους στηρίξετε. Την επόμενη ημέρα πήγα να προπονηθώ. Εκεί με βρήκε ο Παπαδημητρίου και μου είπε ότι, εδώ παίκτες χωρίς συμβόλαιο δεν ανήκουν στην ομάδα Θέλω να μαζέψεις τα πράγματα σου και να φύγεις από εδώ. Έτσι μου είπε.»
Ο Φράγκος είπε και τα ακόλουθα:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ουδέποτε ζήτησα συγκεκριμένο ποσό από τον Διαγόρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν ισχύουν αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση. Δεν άφησαν το περιθώριο της διαπραγμάτευσης ούτε σε εμένα αλλά ούτε και στον μάνατζερ μου.»
Ο πρώην παίκτης του «γηραιού» εξέφρασε και ένα ακόμα πολύ μεγάλο παράπονο σχετικά με τις συμμετοχές του στον Διαγόρα:
«Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να παίξω. Πριν τον Διαγόρα είχα 18 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική με την Πρέβεζα, αγωνίστηκα με τον Θρασύβουλο ενώ για δυο χρόνια ήμουν και στην Εθνική Νέων. Είχα μάλιστα 14 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια. Με έφεραν εδώ και ουσιαστικά με υποβίβασαν στους Νέους. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν μου φέρθηκαν καθόλου σωστά»

πηγή: εφημερίδα Δημοκρατική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
frago paixτara
frago paixτara
12 years ago

den peirazei paixτara mou emeis se agapame κai κseroume τin axia sou ,omws eτsi opws sou ferτhiκan eprepe na eisai xazos gia na mineis … Mixali paixτara gia panτa
D I A G O R A R A