Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Οριστική συμφωνία με Τσάμη

Οριστική συμφωνία με Τσάμη

0
kolossos_panelinios-tsamis
Dodekanisos
Μετά από αρκετές συζητήσεις, τελικά συμφώνησαν οι δύο πλευρές για ανανέωση. Ο λόγος για τον Άγγελο Τσάμη και τον Κολοσσό στον οποίο θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η επίσημη παρουσίαση του παίκτη αλλά και του κώουτς Βασίλη Φραγκιά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία του συλλόγου. 
Ο Κώστας Χαρίσης
Κατά τα άλλα, οι διαπραγματεύσεις για τον Κώστα Χαρίση συνεχίζονται, αφού ο Έλληνας  σέντερ δεν ρίχνει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Η πλευρά του Κολοσσού θα συνεχίσει την προσπάθεια για την απόκτησή του αφού θεωρείται απαραίτητος     και για τη νέα χρονιά. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος δεν θα είναι στο φετινό ρόστερ της ομάδας και αυτό στενοχωρεί ιδιαίτερα τους φιλάθλους. Η διοίκηση αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον πρώην αρχηγό στον φετινό σχεδιασμό της, για δικούς της λόγους.
Ενδιαφέρον για Γκαγκαλούδη
Ο έμπειρος Γιάννης Γκαγκαλούδης ενδιαφέρει τον Κολοσσό. Ο 33χρονος πλε’ι’ μέικερ εντυπωσίασε πέρσι με την φανέλα του Αμαρουσίου και έχει μείνει ελεύθερος. Η περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη δεν είναι, αφού αρκετοί είναι οι σύλλογοι που τον «πολιορκούν.» Από την Αμερικανική αγορά τώρα, αρκετοί έχουν προταθεί στον σύλλογο αλλά και άλλοι τόσοι είναι στην λίστα του προπονητή. Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ Ντέιβιντ Γιάνγκ ακούγεται περισσότερο. Έχει αγωνιστεί στη χώρα μας παλαιότερα σε Ρέθυμνο και Τρίκαλα, ενώ πέρσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments