Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν»

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν»

1
routzieris3
Dodekanisos
«Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε οπωσδήποτε για να κρατηθούμε στην εξάδα και να βγούμε στα πλέη οφ για  να τα δώσουμε όλα στο τέλος.» Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον τεχνικό του Διαγόρα Πέτρο Ρουτζιέρη και αναφέρεται στο εντός έδρας παιχνίδι που έχει να δώσει την προσεχή Κυριακή η ομάδα του με αντίπαλο την Καλλιθέα. Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Η Καλλιθέα μετά τα τελευταία γεγονότα με τα δελτία του Εθνικού και του Ιωνικού, ελπίζει πώς στο τέλος θα είναι θετικό το συνολικό αποτέλεσμα για εκείνη. Εμείς τώρα μετά την φυγή του Γκούτμαν, δεν έχουμε και το καλύτερο δυνατό κλίμα, καθώς εξακολουθούν να μας απασχολούν τιμωρίες αλλά και τραυματισμοί. Πιστεύω ακράδαντα, πώς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που μας είναι απαραίτητοι για την συνέχεια. Τη  νίκη στο αυριανό μάτς την έχουμε ανάγκη.»
Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα τώρα, πρέπει να σημειωθεί πώς:
– Εχει ήδη ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, αλλά παραμένει άγνωστο αν  θα προλάβει να αποθεραπευθεί και να αγωνισθεί κατά της Καλλιθέας .
-Εκείνος που θα πρέπει πλέον να αποκλεισθεί από τον αγώνα αυτό, είναι ο Ζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος βρίσκεται  στην Αθήνα
-Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί  ο Στάθης Προβατίδης, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας.
-Η τιμωρία κρατάει μακριά από το μάτς  τον  νεαρό Πανορμίτη Καρπαθάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο μάτς της Καρδίτσας με την Αναγέννηση .
-Επιστρέφει από τιμωρία  ο Μπάρτος Ταραχούλσκι, ο οποίος θα αποτελέσει και πάλι την αιχμή του δόρατος στην επίθεση του Διαγόρα.
Το καινούργιο πρόβλημα είναι αυτό του Γιώργου Πουλόπουλου, ο οποίος προσβλήθηκε από την ίωση της εποχής και θεωρήθηκε σωστό να προφυλαχθεί.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialisos
ialisos
13 years ago

ti katantia einai aytoi