Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νίκη την κατάλληλη στιγμή

Νίκη την κατάλληλη στιγμή

0
7
Dodekanisos
Η νίκη επί της Βέροιας, κράτησε τον Διαγόρα σε απόσταση από τους διώκτες του που βρίσκονται εκτός αγώνων πλέη οφ, αλλά και ανέβασε την ψυχολογία των παικτών κύρια με τον τρόπο που προήλθε αυτή η νίκη και το τρίποντο . Ο γηραιός χωρίς τον Γκούτμαν από το 65΄και αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες, έδειξε για μια ακόμα φορά πώς μπορεί να λειτουργεί σωστά αμυντικά, αλλά και πώς έχει χαρακτήρα, που μπορεί και ξεπερνά αυτού του είδους τις κακοτοπιές. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τελείωσε με δέκα ο Διαγόρας το παιχνίδι. Αυτή την φορά ο κ. Ιωαννίδης ¨χρέωσε¨ τον Γκούτμαν με εξύβριση αντιπάλου και φυσικά θα λείψει από την ομάδα  για τις επόμενες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από την Κυριακή στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, της 30ης αγωνιστικής της football league. Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα στην Καρδίτσα θα ξεκινήσει την Τετάρτη, αφού αύριο ο Πέτρος Ρουτζιέρης έδωσε ρεπό στους παίκτες του, για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν πιο δυνατοί στα καθήκοντα τους.
Σήμερα (Δευτέρα) οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν κατά της Βέροιας έκαναν αποθεραπεία ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν όσοι δεν αγωνίσθηκαν στο μάτς της Κυριακής. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα έχει απουσίες και στον αγώνα της Καρδίτσας .
-Ο Μπάρτος Ταραχούλσκι δηλώθηκε να εκτίσει ακόμα μια αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή
-Ενώ απόντας από το μάτς αυτό, θα είναι ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στο μάτς με την Βέροια και θα απουσιάσει πολύ πιθανόν για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές .
Αξίζει να σημειωθεί πώς επανήλθε στις προπονήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ο Στάθης Προβατιδης, αλλά παραμένει άγνωστο αν τελικά θα μπορέσει να είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για τον αγώνα της Κυριακής.
Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Χοσε Ρέγιες, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με την Βέροια, έχοντας ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, αλλά πιστεύεται πώς μέχρι την Κυριακή θα είναι εντάξει να αγωνισθεί και κατά συνέπεια στην διάθεση του προπονητή του.  Στην διάθεση του κώουτς του Διαγόρα, θα είναι για το ματς της Κυριακής και ο Τόλης Σκόνδρας που εξέτισε την ποινή του.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments