Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Είχε… Σαμολαδά ο Ευκλής!

Είχε… Σαμολαδά ο Ευκλής!

0
euklis endekada
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε. Κω και τον Ευκλή Σορωνής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τον μπαράζ ανόδου στης Β΄ Κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 65΄, ενώ σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον τερματοφύλακα Σαμολαδά να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο δεν αξιοποίησαν της ευκαιρίες που δημιούργησαν και το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η εικόνα έμεινε η ίδια με την ομάδα του Λεωνίδα Κούτσικα να κερδίζει πέναλτι στο 65΄, ο Ζαϊμι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο πολύ καλός Σαμολαδάς απέκρουσε στην γωνία του κρατώντας το «μηδέν». Τελικά το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το φινάλε, ενώ να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου τελείωσε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Καραμανώλη στο 80΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δημαράκης (Πατσιαούρας, Δημόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Κοτσάκι, Χατζηφούντας, Κιολές, Ευθυμιάδης (20′ λ.τ Πρέκας), Ηλιάδης, Στάμος  (66′ Οικονόμου), Ζαίμι, Κεφαλιανός Μ., Κώστογλου.

ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Σιαναβέλης, Χατζηκυριάκος, Λαός, Τομάζος, Μαντικος, Λενιού, Αγγελής, Καραμανώλης, Μπερετούλης, Παπαχριστοδούλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments