Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από τα Κοσκινού ο Άρης

Πέρασε από τα Κοσκινού ο Άρης

0
digenis_aris
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης Αρχαγγέλου επιρκάτησε με 2 – 0 του Διγενή στα Κοσκινού και έτσι παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2. Οι παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη δτο διάστημα αυτό κυριάρχησαν στον αγωνιστικπο χώρο και πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Στο πρώτο, το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο, με τον Διγενή να δείχνει πάντως ότι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του  Ηλία Ασημακόπουλου καθώς και από την εποπτεία του Μανώλη Κυρίτση. Υποστηρίζουν πως στην φάση του πρώτου γκολ του Άρη, ο Κοτσίκος που έκανε την πάσα στον σκόρερ πήρε τη μπάλα από θέση οφσαίντ.
Φάσεις και γκολ
Στο 2’ ο Πατρού πήγε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάροντας από πολύ μακριά (από την γραμμή του κέντρου). Ο Βαρέλης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του αλλά για καλή του τύχη αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του.
Στο 15’ ο Λενιού βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ του εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Άρη.
Στο 20’ ο Ξύπας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ παίρνοντας την μπάλα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Καμπούρη (κόρνερ).
Έξι λεπτά αργότερα (στο 26’), ο ίδιος παίκτες σούταρε συρτά σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 30’ ο Κελεπέρας «έκλεψε» τη μπάλα από τον Σάββα Παπαοικονόμου μέσα στην περιοχή αλλά πολύ πλάγια. Έκανε αμέσως πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 53’ ο Κοντόγιαννος εκτέλεσε φάουλ «στρώνοντας» τη μπάλα στον Δήμο Παπαοικονόμου. Αυτός σούταρε από καλό σημείο μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.
Στο 47’ μετά από ωραία σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Μαρκόπουλος έκανε ένα πλασέ πάνω στην κίνηση αλλά …σημάδεψε τον τερματοφύλακα του Διγενή ο οποίος μπλόκαρε εύκολα.
Στο 48’ ο Λενιού πήρε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Άρη αλλά ο Εντσόλι πρόλαβε και του …πήρε την μπουκιά από το στόμα βάζοντας την κόντρα.
Στο 59’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Πεστλίκης πήρε την κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι (άουτ).
Στο 62’ ο Κοτσίκος έφυγε από τα δεξιά, σέντραρε στον Μαρκόπουλο ο οποίος με πλασέ λίγο πιο μπροστά από το πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην γωνιά κάνοντας το 0 – 1.
Στο 74’ ο Ξύπας μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά κάνοντας το διαγώνιο σουτ και πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο το 0 – 2.
Στο 76’ μετά από αντεπίθεση, ο Λενιού πρόλαβε στην έξοδο τον Βαρέλη και έκανε την κεφαλιά όμως ο Χατζηνικόλας πρόλαβε και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος την έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 87’ ο Άρης έχασε κραυγαλέα ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα. Μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Κοτσίκος ξεχύθηκε μόνος του προς τα αντίπαλα καρέ. Έφθασε ανενόχλητος ως την μικρή περιοχή απέναντι από τον Καμπούρη. Εκεί πήγε να …σκοτώσει τον γκολκήπερ του Διγενή και επιχείρησε μια «βολίδα» όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 89’ ο Λενιού που «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα, έκανε την κεφαλιά αλλά ο Βαρέλης κατάφερε να αποκρούσει πέφτοντας στην γωνιά του.
Στο 91’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Πατρού έκανε την κεφαλιά από πλεονεκτικό σημείο, όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλίας Ασημακόπουλος (Κυρίτσης, Κολυβάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Βιζυκλής (2’ λ.τ. Καμπούρης), Πατρού, Κώτης (67’ Ντενίς), Μαντικός (54’ Πεστλίκης), Αγγελής, Λενιού, Ρεγκέτο, Μπρισνόβαλης, Λαγός, Κελεπέρας, Μανιώτης
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Κατσούλης (68’ Τσελεπίδης), Σάββας Παπαοικονόμου, Χατζηνικόλας, Εντσόλι, Κοντόγιαννος, Ενγκάμα, Κοτσίκος, Δήμος Παπαοικονόμου (88’ Κουφός), Μαρκόπουλος (80’ Παρδαλού), Ξύπας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments