Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α1

Όλα τα παιχνίδια της Α1

0
fasi2
Dodekanisos


ΑΕ Κως – Ηρακλής Μαριτσών
Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η ΑΕ Κως η οποία επικράτησε στην έδρα της άνετα του Ηρακλή Μαριτσών με 5 – 0. Μετά από αυτή τη νίκη οι «βυσσινί» πέρασαν μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και περιμένουν να δουν τι θα κάνει την Κυριακή ο Απόλλωνας Καλυθιών.
Τα γκολ του αγώνα
18′ Σέντρα του Σταματίου από τα αριστερά ο Λορέντζος στην προσπάθειά του να δώσει την μπάλα με το στήθος στον Κοσμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του
20′ Υπέροχη ατομική ενέργεια του Σταματίου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 για την ΑΕ Κω.
34′ Ο Σταματίου πήρε την μπάλα από τα αριστερά με διαδοχικές ντρίμπλες πέρασε τους Χατζηκωσταντή και Λορέντζο βρέθηκε απέναντι από τον Κοσμά και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.
61′ Ατομική ενέργεια από τον Μαργαρίτη που κέρδισε τις κόντρες και με σουτ στην δεξιά γωνία του Κοσμά έκανε το 4-0.
72′ Κάθετη από τον Μαργαρίτη στον Αγγελόπουλο ο οποίος αφού και πέρασε και τον Κοσμά έκανε το τελικό 5-0.
ΑΕ Κως: Καραμούτας, Δραμουντανής, Ζαμάγιας, Γκουγκουλάκης, Φυτάς, Πης (65′ Κώστογλου), Σταματίου, Αγγελόπουλος, Μαργαρίτης (77′ Καρακιόζης), Φορτσέτι, Δουλγεράκης (49′ Νυστάζος)
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Κωστάκης, Παπακωσταντής (38’Παπαγεωργίου), Λορέντζος, Μπιλιάς, Κρομύδας, Χατζηκωσταντής (64′ Φελεσάκης), Μακρής, Αθανασίου, Χειμωνέττος (65′ Γιακούμαρος), Καστρουνής

Κλεόβουλος – Αστέρας Παστίδας
Μετά από ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στη Λίνδο, ο τοπικός Κλεόβουλος έμεινε στο 2 – 2 με τον Αστέρα Παστίδας. Είναι ένα αποτέλεσμα που οπωσδήποτε δεν βολεύει κανέναν στην «μάχη» για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και το σκηνικό άλλαξε.
Τα γκολ
Στο 30’ ο Αγγελάκης έκανε το 1 – 0 αλλά στο 47’ ο Λάμπτης ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 60’ ο Καλαγρής από κοντά έκανε το 1 – 2 και το τελικό 2 – 2 διαμόρφωσε ο Τριπολίτης στο 62’ με κεφαλιά. Στο 78’ αποβλήθηκαν οι Φραντζής (δεύτερη κίτρινη) και Αγγελάκης (για διαμαρτυρία).
Παράπονα για τη φάση του πρώτου γκολ του Αστέρα έχουν οι γηπεδούχοι από τον κ. Αντωνά (Ωραιόπουλος, Δουλγέρης).
Κλεόβουλος: Διάκουλας, Φραντζής, Λάμπης, Κανάκης, Μωραίτης (46’ Ιωαννίδης), Θεοδοσίου, Μαγιόγλου, Βασιλάκης, Τριπολίτης, Γεωργαλλής, Τσοπανάκης
Αστέρας Παστίδας: Κυζάλας, Μενίκος, Καλαγρής, Καψαλάκης, Κώτσος, Μακρυδημήτρης, Αγγελόπουλος, Αγγελάκης, Αχιολάς, Τζαφέρης, Ραφτόπουλος (65’ Κιλασίν)

Διαγόρας Βατίου – Κλεάνθης
Τη δεύτερη του φετινή εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας Βατίου, καθώς επικράτησε του Κλεάνθη με 2 – 0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πιο έτοιμοι και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των βαθμών. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τον Καρπαθάκη να ανοίγει το σκορ στο 35ο λεπτό με σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 80ο λεπτό ο Παπαδόπουλος που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε «γράφοντας» το 2-0 για τον Διαγόρα Βατίου.
Διαγόρας Βατίου: Μαντζάνος, Αρφαράς, Ροδίτης, Μέντος, Ζωάννου, Καρπαθάκης, Μικιού, Γιαννακόπουλος (85’ Μοσκιού), Ορμενάι (60’ Ζουρούδης), Παπαδόπουλος, Καμπούρης (70’ Αιντενίζ)
Κλεάνθης: Σαββιδάκης, Καρακώστας, Νικολάου, Σπάρταλης, Χατζηθεοδωράκης, Κουτσουμπάρης, Σάββενας (61’ Κουντουράκης), Παπακωνσταντίνου, Αμπελάς (70’ Ατσίδης), Πάττας, Πάπα

Φοίβος – Ηρακλής Λάρδου
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Λάρδου στην Κρεμαστή με 2-1 επί του Φοίβου, κόντρα στα προγνωστικά και πλησίασε στους δύο βαθμούς τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή στην Α1 κατηγορία. Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου έπαιξαν στα ίσα τον Φοίβο, δεν φοβήθηκαν σε καμία στιγμή τον αντίπαλο τους, ακόμη και όταν δέχθηκαν την ισοφάριση και στο τέλος πανηγύρισαν μια σπουδαία επιτυχία που τους κρατάει «ζωντανούς» στη «μάχη» της παραμονής.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όμως ο Φοίβος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Χαρικιόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι του Καλανδράνη στο 15’. Στο 21’ ο Πέρος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή ο Πεταυράκης απέκρουσε ασθενώς, δίνοντας την ευκαιρία στον επερχόμενο Στέφανο Ευαγγελίδη από κοντά να κάνει το 0-1.
Η απάντηση του Φοίβου ήρθε δεκαπέντε λεπτά αργότερα, με τον Χαρικιόπουλος αυτή τη φορά να βρίσκει στόχο ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους. Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλό με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, αφού και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη και στο 80’ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Χριστοδούλου έσπρωξε τον Στέφανο Ευαγγελίδη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Κυρίτση να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον αμυντικό του Φοίβου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασίλης Χαρίτος, ο οποίος ήταν εύστοχος δίνοντας τη μεγάλη νίκη στον Ηρακλή Λάρδου.
Φοίβος Κρεμαστής: Πεταυράκης, Βασιλείου (86’ Καστρινάκης), Π. Δράκος, Μπιλιάς, Ντόστι, Φυλακούρης, Χαρικιόπουλος, Λ. Δράκος, Ν. Ορφανίδης (73’ Χριστοδούλου), Σάββενας, Δημητρόπουλος (60’ Μαννάκης)
Ηρακλής Λάρδου: Καλανδράνης, Νικολής, Διακολουκάς, Κακλαμάνος, Σ. Ευαγγελίδης (89’ Ι. Ευαγγελίδης), Πέρος, Παπαιωάννου (67’ Μ. Χαρίτος), Καφάλας (70’ Φαρμακαλής), Μουστάκας, Β. Χαρίτος

Δόξα Ψίνθου – Ακουσίλαος
Ούτε η Δόξα Ψίνθου κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Ακουσίλαου προς την κορυφή της Α1 κατηγορίας, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς με 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν ακόμη μια βαθμολογική «ανάσα», ενώ ο Ακουσίλαος «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση της κατάταξης, συμπληρώνοντας δέκα ματς αήττητος.
Οι παίκτες του Ακουσίλαου μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πετύχουν από νωρίς το γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος, και το κατάφεραν στο 17ο λεπτό και με το σουτ του Ντίξον. Στην επανάληψη οι καλύτερες ευκαιρίες ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε μια από αυτές στο 77ο λεπτό «κλείδωσαν» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με το τέρμα του Νέτσα. Η Δόξα όσο και αν προσπάθησε, δεν μπόρεσε  να πετύχει κάτι καλό μέχρι το τέλος και μοιραία ηττήθηκε από τον καλύτερο Ακουσίλαο.
Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Βιτσέντζος, Νικολός, Σταμούλης, Τσοπάνογλου (60’ Καρίκης), Μπαρμπαντώνης, Αλιάι, Φράγκος, Τσούλος, Μπατέστα, Κωστομοίρης (70’ Στελλάς)
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Κορκίδας (65’ Σιέχ), Πομπού, Έλληνας, Τριανταφύλλου, Δελαπόρτας, Ισκάς, Διακαναστάσης (75’ Χατζηστρατής), Νέτσας, Ντίξον (87’ Πίτσης), Παπουρδάνος

ΑΕΡΑ – Εθνικός Αρχίπολης
Έχασε την ευκαιρία ο ΑΕΡΑ να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Εθνικό Αρχίπολης στο γειτονικό ντέρμπι της περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα, ενώ ο ΑΕΡΑ ήταν φλύαρος και προσπαθούσε να απειλήσει χωρίς να καταφέρνει να πλησιάσει κοντά στην εστία του Τόππου.
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Γαργάλης, Καλογήρου (46’ Γιαννακάκης), Κατσαρής, Συμεωνίδης, Σαμαράς, Νικολής, Μοσχής, Κυριαζής, Στεργαλάς, Γιώργου (53’ λ.τ. Αντωνίου)
Εθνικός Αρχίπολης: Τόππος, Φλεβάρης, Μπαιρακτάρης, Μπάρτζος, Πάλλας, Καραγιάννης, Τσακίρης, Κοσμάς, Λυριστής (91’ Μπότσης), Πλαγγέντης, Μακαρούνας (75’ Παπαδόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments