Με ευρείες νίκες και αρκετά γκολ ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες στην πρεμιέρα.
Στον 1ο όμιλο, ο Α.Ο. Καλαβαρδών πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, διαλύοντας με 7-0 την Αθλέτικο Αφάντου. Σημαντικές εκτός έδρας επιτυχίες σημείωσαν ο ΠΑΟΚ Ρόδου, που επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας στο Γεννάδι, και η Θύελλα Αγίων Αποστόλων, η οποία νίκησε με το ίδιο σκορ τον Άρη Αρχαγγέλου Β’. Ο Ποσειδών Καρπάθου Β’ είχε ήδη ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του, επικρατώντας με 3-1 της Δόξας Ψίνθου.
Στον 2ο όμιλο, η Ασπίδα Απολακκιάς συνδύασε την επιστροφή στη φυσική της έδρα με επιβλητική νίκη 7-1 επί του ΠΑΣ Ασκληπειού. Ο Απόλλων Απολλώνων λύγισε με 2-1 τον Απόλλωνα Βωλάδος, ενώ ο Φοίβος Κρεμαστής Β’ πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα, λόγω παραίτησης της Θύελλας Πυλώνας.
1ος Όμιλος
1η Αγωνιστική • Αποτελέσματα2ος Όμιλος
1η Αγωνιστική • Αποτελέσματα

















