Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο ΑΕΡΑ, καθώς έχασε με 3-0 από τον Εθνικό Πειραιά στο Μοσχάτο, για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου.
Ο σύλλογος των Αφάντου δεν κατάφερε να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και βρέθηκε από νωρίς σε δύσκολη θέση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε τρία λεπτά απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα. Ο Θεοδωρίδης έκανε το 1-0 στο 13’, ενώ στο 16’ ο Ρουμπιές διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού.
Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς να επιτρέψουν στον ΑΕΡΑ να αντιδράσει ουσιαστικά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καλλέργης στο 72’, επισφραγίζοντας την ανωτερότητα των γηπεδούχων.
Η πρώτη φετινή έξοδος του ΑΕΡΑ μακριά από τη Ρόδο συνοδεύτηκε έτσι από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

















