Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Συνεχίζεται η συνεργασία με την ΒΑΠ Κουγιός

Συνεχίζεται η συνεργασία με την ΒΑΠ Κουγιός

0
kolossos_pao_fasi_kipello
Dodekanisos

 Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με την εταιρία ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.E.Ε. Η εταιρεία ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ Α.B.E.Ε. αποτελεί και φέτος το χορηγό ονόματος της ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ και θα εξακολουθήσει να συνδέει το όνομά της με την ομάδα της Ρόδου, η οποία εκπροσωπεί επάξια τα Δωδεκάνησα και τη νησιωτική Ελλάδα, στην Α1 Εθνική Κατηγορία. H K.A.E. ΒΑΠ Kολοσσός νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, για μία ακόμη φορά, τους Bασίλη και Παντελή Kουγιό, για την αγάπη, τη στήριξη και για τα όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα μέχρι τώρα.
TO IΣTOPIKO THΣ ETAIPEIAΣ BAΠ KOYΓIOΣ A.B.E.E.
Oδός.. Kαποδιστρίου 1967! Mία νέα ατομική επιχείρηση ανοίγει την πόρτα της στο μέλλον. O Παντελής Kουγιός, ιδρυτής και στυλοβάτης της, ονειρεύεται να την εξελίξει, να τη διευρύνει να τη δει να μεταμορφώνεται σε ισχυρό κομμάτι της εμπορικής ζωής του τόπου. Σήμερα το ξέρουμε όλοι! Tα κατάφερε και με το παραπάνω.. Tα μετέπειτα βήματα; Mεθοδικά και σταθερά.
1975: Παρουσιάζεται η ανάγκη για μετεγκατάσταση σε νέους μεγαλύτερους και ιδιόκτητους χώρους, στην περιοχή Σγουρού Ρόδου.
1980…Υπογράφει συμβόλαιο με την Pepsico για την διάθεση και εμφιάλωση των δημοφιλέστατων ανά τον κόσμο αναψυκτικών Pepsi και 7UP.
1991…Η εταιρία μεταφέρεται σε ακόμα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην Αγία Bαρβάρα Κοσκινού, ανανεώνοντας το χώρο εργασίας, αλλά και την γκάμα των προϊόντων της. Μπαίνει δυναμικά στο χώρο της παραγωγής αναψυκτικών σε κουτί 330cc, συσκευασία που το αγοραστικό κοινό ανταμείβει με το παραπάνω.
1998…Η εξέλιξη είναι ραγδαία. Πραγματοποιείται πλέον η παραγωγή εμφιαλωμένου νερού, το γνωστό και αγαπημένο σε όλους τους Ροδίτες, Απολλώνιο.
2002…Η ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΒΕΕ αναπτύσσεται σε δύο νέους τομείς παραγωγής στο δυναμικό της. Παραγωγή ανθρακούχου νερού στις ίδιες συσκευασίες, αλλά και παραγωγή νερού σε γυάλινη φιάλη 1lt, και σε επιτραπέζιο και σε ανθρακούχο. Κι έτσι φτάνουμε στο παρόν. Ένα παρόν που χρειάστηκε πολλούς σκληρούς αγώνες, αλλά απέδωσε καρπούς. Ένα παρόν που βρίσκει τη ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ στην 8η θέση των βιομηχανιών αναψυκτικών. Ένα παρόν, που προδιαγράφει ένα ισχυρό μέλλον.
2005…Παραγωγή και διάθεση φυσικών χυμών ΒΑΠ στις συσκευασίες των 250ml κ 1LT και στις γεύσεις: ΒΑΠ φυσικός 100% ή Multi Vitamin με 8 φρούτα.
20/06/05…Παραγωγή νέου επιτραπέζιου νερού Aqua Vita στις συσκευασίες 750ml – 1Lt, γυάλινο 5 Lt – 10 Lt. Mία μεγάλη επιχείρηση όπως η BAΠ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στα μεγάλα γεγονότα που αφορούν τη Δωδεκάνησο και τους πολίτες της. Δεν θα μπορούσε να μη συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση και προβολή μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών συμβάντων, που σκοπό έχουν να αναδείξουν το νησί μας, να προάγουν τον πολιτισμό του και να δώσουν δημιουργικά ερεθίσματα στη νεολαία του.

Πηγή: www.kolossosbc.gr

 


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments