Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άριστο το κλίμα

Άριστο το κλίμα

0
diagoras_panthrakikos3
Dodekanisos

Κανονικά συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος football league, που φέρνει στην Ρόδο το επόμενο Σάββατο τον Αγροτικό Αστέρα, στον οποίο εστιάζουν  την προσοχή τους ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν και χθες διπλή προπόνηση, μιας και η τεχνική ηγεσία θέλει οι παίκτες της να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι  και να κάνουν την παρουσία τους πιο ευχάριστη, αλλά και πιο επιβλητική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Το πρωί έκαναν βάρη στο γυμναστήριο όσοι από τους παίκτες αγωνίσθηκαν στην Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή και το απόγευμα όλοι οι παίκτες ασκήθηκαν στην φυσική κατάσταση με τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Χατζηπέτρο.
Μοναδικός απών από την διπλή προπονητική δοκιμασία, ήταν ο Σάββας Εξουζίδης ο οποίος ακολουθεί ακόμα το ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την ερχόμενη εβδομάδα.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν τους ρυθμούς της ομάδας, προκειμένου να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και να δείξουν πώς μπορούν να πάνε ακόμα ψηλότερα τον Διαγόρα.
Το κλίμα στην ομάδα πρέπει να σημειωθεί πώς είναι πολύ καλό κι αυτό φαίνεται και από τις προπονήσεις, μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και ιδιαίτερα τον αποκλεισμό του Πανιωνίου στο Κύπελλο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments