Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Να ξεκινήσουμε με το δεξί!»

«Να ξεκινήσουμε με το δεξί!»

0
DSC09887
Dodekanisos

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας η Κύπρος η οποία υποδέχεται την Κυριακή στο γήπεδο Κοσκινού τον Απόλλωνα Καλυθιών. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη ενώ χαρακτήρισε τον Απόλλωνα ως ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
«Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας, σίγουρα αυτές οι αναμετρήσεις ξέρουμε ότι κρύβουν πολλές παγίδες πόσο μάλλον όταν παίζεις με έναν δυνατό αντίπαλο και ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Απόλλωνας Καλυθιών. Είναι μια ομάδα που έχει και αυτή υψηλές βλέψεις όπως εμείς, διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Όσον αφορά τα προβλήματα ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζει ο κ. Παπαδόπουλος ενόψει της πρεμιέρας είναι αυτό του Σταύρου Νίκα ο οποίος ακολουθεί ατομικό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ακόμα απών από τις προπονήσεις είναι ο Χάρι Κιάρρι που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments