Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πιο τυχερός ο Δαμάγητος

Πιο τυχερός ο Δαμάγητος

0
damagitos_dorieas1
Dodekanisos

Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής, όπου ο Δαμάγητος κέρδισε τον Δωριέα με 3 – 2 στο πλαίσιο της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Η μπάλα ανεβοκατέβαινε από την μια περιοχή στην άλλη και με βάση την συνολική εικόνα ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Ο Πασσάλης στο 60’ και το 71’ έδωσε το προβάδισμα με 2 – 0 στον Δαμάγητο όμως ο Ντάκος στο 72’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανδουράρη μείωσε σε 2 – 1. Στο 74’ μετά από σουτ του Τσουκάλη η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Θάνου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ντερομενάης (2 – 2). Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε στο 77’ με ωραία κεφαλιά (από το ύψος του πέναλτι) ο Πότσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δωριέας είχε και δυο δοκάρια με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Μανδουράρη. Στο 58’ με σουτ έξω από την περιοχή και στο 89’ με απευθείας φάουλ «σημάδεψε» το οριζόντιο του Κοντογιάννη.

Καλή ήταν η διαιτησία του Σταμάτη Γιακουμάκη (Χαρισμανίδης, Καραγιάννης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Νικολίκου, Θάνος, Τρούλης, Ανδρέι, Ντίτζεβ, Κρητικός (65’ Πότσος), Πασσάλης, Ζαγοριανός (46’ Καρπαθάκης), Κανάτας (74’ Παπαδάκης)
ΔΩΡΙΕΑΣ: Ράντζας, Μανδουράρης, Ι. Ηλιού (70 Σ. Ηλιού), Ντάκος, Παπουτσάκης, Τσούκαλης, Κώτσης, Ταφάνι (55’ Ντερομενάης), Γεωργιάδης (46΄Καλιούτσης), Σκεύης, Τζοβαλίν

Στις φωτογραφίες, τρια στιγμιότυπα από το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments