Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έτοιμος για την πρεμιέρα! (pics)

Έτοιμος για την πρεμιέρα! (pics)

0
DSC09943
Dodekanisos

Πραγματοποιόντας μία εξαιρετική εμφάνιση για 45’ λεπτά ο Διαγόρας επιβήθηκε με σκορ 3-0 του Αστέρα Παστίδας και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις φιλικές του αναμετρήσεις για την φετινή σεζόν. Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο της Παστίδας και μόλις στο 10’ άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Παναγιώτη Μαθιού μέσα από την μεγάλη περιοχή. Το 2-0 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 15’ όταν έπειτα από ωραία συνεργασία των παίκτών του Διαγόρα ο Κιοσέογλου με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Παπαμιχαήλ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν επαναπαύτηκαν και στο 35’ ο Γεωργαλλής με ένα υποδειγματικό πλασέ στο δεξί «παράθυρο» διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές. Ο Αστέρας κατάφερε να απειλήσει δύο φορές την εστία του Κεφάλα με δράστες τους Πάππα και Πίσκαπα. Πλέον Αστέρας και Διαγόρας στρέφουν την προσοχή τους στα ενακτήρια παιχνίδια του πρωταθλήματος θέλοντας να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ Ρ, Ισκάς, Χαριτάκης, Καρύδης, Λικομέτι, Φελεσάκης, Σιδηρόπουλος, Αποστολάτος, Πολυχρόνης, Πάππα, Στεργιόπουλος. (Έπαιξαν και οι Ροδανάκης, Λιαμής, Κονόμη, Πίσκαπας, Ντεμά, Παπαμιχαήλ Μ. Και Σπανός).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Παπαδημήτρης, Καλημέρης, Πεταυράκης, Κιουλτζής, Γεωργιάδης, Αθανασίου Α. Κιοσεόγλου, Μαρίνου, Γεωργαλλής, Μαθιός. (Έπαιξαν και Αθανασίου Π. Πομπού, Τσαγκάρης, Σαρίκος, Ευαγγέλου, Κόρλος, Καματερός, Σακελλάρης, Πετράς και Μουστούκης).

Αλέξανδρος Σιδερής

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/pastida_diagoras_2] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments