Στη διατήρηση του βασικού κορμού της ανδρικής ομάδας μπάσκετ προχωρά ο Γ.Σ. Διαγόρας, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Μιχάλη Χατζηγεωργίου. Ο έμπειρος αθλητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανέρυθρους» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Χατζηγεωργίου, ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η παραμονή του Μιχάλη αποτελεί μία ακόμη σημαντική κίνηση για τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας μας, καθώς με την αγωνιστικότητά του, τη συνέπεια και το ομαδικό του πνεύμα έχει συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια του συλλόγου.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μία ακόμη επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες φορώντας τη φανέλα του Διαγόρα.»
















