Με αγιασμό, χαμόγελα και δέσμευση για προβολείς ξεκίνησε η νέα σεζόν του Ιαλυσού

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με τη φιλοδοξία για μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2026-2027.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και αρκετοί φίλοι της ομάδας, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, μεταφέροντας τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Άκη Δελαπόρτα, ο οποίος ανακοίνωσε τη δέσμευση για την τοποθέτηση προβολέων στο γήπεδο του Ιαλυσού, ένα έργο που αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Τις ευχές τους για μία χρονιά με υγεία και επιτυχίες απηύθυναν επίσης ο Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ιαλυσού και Πεταλούδων Χρυσοβαλάντης Λάμπης, καθώς και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Μετά τον αγιασμό, οι ποδοσφαιριστές πάτησαν για πρώτη φορά χορτάρι, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου. Το καλό κλίμα, η διάθεση για δουλειά και η αισιοδοξία κυριάρχησαν στην έναρξη της προετοιμασίας, με όλους στον Ιάλυσο να δηλώνουν έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ξεκινά έτσι το ταξίδι της σεζόν 2026-2027 με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διεκδικήσει μια πρωταγωνιστική πορεία.

Προηγούμενο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στη Ρόδο τα 2026 Tennis Europe Summer Cups – Νικήτρια η Ουγγαρία, στην 3η θέση η Ελλάδα μετά από συγκλονιστικές μάχες

Επόμενο

Ιάλυσος: Ενίσχυση στα μετόπισθεν με τον Κόνορ Οικονομίδη

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *