Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όλα τα παιχνίδια της Α1

Όλα τα παιχνίδια της Α1

0
orfeas_ethnikos
Dodekanisos

Διαβάστε τι έγινε στα σημερινά (Σάββατο 16.10.10) παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ορφέας – Εθνικός Αρχίπολης
Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Ορφέας με 3 – 1 επί του Εθνικού Αρχίπολης, πατώντας το …γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και επιβάλλοντας τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα και άνοιξαν πρώτοι το σκορ όμως ο Ορφέας απάντησε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και κυριάρχησε στο δεύτερο.
Τα γκολ
Στο 27’ ο Λυριστής γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο αφρούρητος Μπαιρακτάρης από πολύ κοντά ξετίναξε τα δίχτυα του Μενίκου κάνοντας το 0 – 1.
Στο 45’ από πάσα του Αστυπαλίτη στον Αποστολόπουλο και σέντρα του τελευταίου, ο Βολονάκης από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 50’ ο Νίκας με κοντινό πλασέ μετά από αντεπίθεση δεν αστόχησε (2 – 1) και στο 77’ ο Αποστολόπουλος έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά (Κακάνης, Φραγκίνης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μενίκος, Καμαράτος (32’ Ροδίτης), Μαννάκης (35’ Νίκας), Σαεμίρ, Λεβέντης, Τόσκα, Βολονάκης, Κουλουριώτης, Αστυπαλίτης, Αποστολόπουλος, Πολυχρόνης (36’ Αμπελάς)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τόππος, Στ. Τσακίρης, Μπάρτζος, Φλεβάρης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Μπαιρακτάρης (69’ Πετράκης), Παπανθύμου (53’ Ράιος), Πλαγγέντης, Μακαρούνας (51’ Τσακμακίδης), Λυριστής

Στην φωτογραφία μια εντυπωσιακή μονομαχία μέσα στα καρέ του τερματοφύλακα του Εθνικού Αρχίπολης Τόππου

Ακουσίλαος-Ηρακλής Μαριτσών  1-0
Ένα γκολ του Ντίξον στο 81ο  λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή στις Φάνες. Ο Ακουσίλαος είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο η υπεροχή των γηπεδούχων «καρποφόρησε» στο 81΄.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Πομπού, Σιέχ, Τριανταφύλλου, Κορκίδας (70’ Διακαναστάσης), Ισκάς, Έλληνας, Σκόρπος (75’ Χατζηστρατής), Δελαπόρτας, Παπουρδάνος (53’ Νέτσας), Ισκάς, Ντίξον
Ηρακλής Μαριτσών: Μπεκιάρης, Παπακωνσταντής, Λορέντζος, Τσούφιος, Κωστάκης, Χατζηκωνσταντής (56’ Αθανασίου, 85’ Παπαγεωργίου), Χειμωνέτος, Μπιλιάς, Καστρουνής, Μακρής (90’ Μαυρής), Κρομμύδας

ΑΟ Δικαίου-Κλεάνθης  3-0
Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε στο νέο γήπεδο του Πυλίου όπου ο τοπικός ΑΟ Δικαίου γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα εγκαίνια του νέου του γηπέδου. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν εύκολα 3-0 του Κλεάνθη με το Γκουντελίτσα να ανοίγει το σκορ στο 35΄ με καρφωτή κεφαλιά. Στο 37΄ ο Μασάδο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ ο θρίαμβος των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 64΄ με τον Φονσέκα να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα του Δικαίου.
Καλή η διαιτησία από τον κ. Πατσιόπουλο και τους βοηθούς του Φραγκιαδάκη και Μάμμη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ο. Δικαίου: Λουτριώτης, Μποιλής Ζ., Γούλας, Γκουντελίτσας, Πανόπουλος, Μυλωνάς (62′ Πολίτης), Μασάδο, Σκαλέρης (66′ Παπασεβαστός), Μποιλής Μ. , Φονσέκα, Χατζηπαναγιώτης (78′ Χατζηβασίλης).
Κλεάνθης Παραδεισίου: Σαββιδάκης, Καρακώστας, Νικολάου (52′ Αναστασάκης), Γκάιδας, Σάββενας, Κουτσουμπάρης (Πάπα 46′), Παπακωνσταντίνου (77′ Σαρικάς), Σπάρταλης, Πάττας, Καλημέρης, Αμπελάς.

Απόλλων Καλυθιών-Αστέρας Παστίδας  4-1
Με το εμφατικό 4-1 συνέτριψε ο Απόλλωνας Καλυθιών τον Αστέρα Παστίδας στο γήπεδο Καλυθιών παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 17 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7΄ με το Μαυρομούστακο ενώ στο 25΄ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 32΄ ο Κατσιδώνης έκανε το 3-0 ενώ στο 55΄ο Σεβδαλής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 63΄ με το Μακρυδημήτρη.
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο κ. Κυρίτσης (Διαμαντέας, Κόγκος).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Καλυθιών: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Τσίπα, Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Σεβδαλής, Αλαχούζος, Χατζηγεωργίου, Δημητράς, Αττιτής, Παπαδόπουλος
Αστέρας Παστίδας: Λιάνι, Τσαφής, Μενίκος, Κώτσος, Γκέκας, Κιλασίν, Αχιολάς, Μακρυδημήτρης, Αγγελάκης, Καψαλάκης, Τζαφέρης

Ηρακλής Λάρδου-Διαγόρας Βατίου  0-2
Το γνώριμο πρόσωπό του των εκτός έδρας εμφανίσεων παρουσίασε ο Διαγόρας Βατίου στη Μαλώνα όπου επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Λάρδου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μέντος που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το πρώτο «χτύπημα» έγινε στο 43΄ ενώ το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 75΄ με σουτ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής Λάρδου: Μουστάκας, Νικολής (65’ Διακοβασιλείου), Διακολουκάς, Κακλαμάνος, Μπενούρ (70’ Ι. Ευαγγελίδης), Παπαιωάννου, Φαρμακαλής, Β. Χαρίτος, Στ. Ευαγγελίδης, Εγγλέζος (59’ Πέρος), Μ. Χαρίτος
Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Μικιού (87’ Καρπαθάκης), Ροδίτης, Ζωάννου, Μέντος, Παπάς (55’ Μαγκαφάς), Ζουρούδης, Πάνο, Σ. Γιαννακόπουλος (64’ Π. Γιαννακόπουλος), Παπαδόπουλος, Καμπούρης

Καλυμνιακός-Αναγέννηση Ιάλυσος  0-3
Εύκολο έργο είχε η Αναγέννηση στην Κάλυμνο που επικράτησε χωρίς προβλήματα 3-0 του τοπικού Καλυμνιακού. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 20΄ ο Σπάρταλης ενώ στο 35΄ ο Στεργιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 61΄ ο Σταυλάς με πλασέ «έγραψε» το τελικό 3-0.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μίαρη και των βοηθών του κ. Αλεξίου και Πλάτση. Ωστόσο παραπονούμενοι έμειναν οι γηπεδούχοι που διαμαρτύρονται έντονα θεωρώντας τον κ. Μίαρη ως υπεύθυνο για την ήττα τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Καλυμνιακός ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση για αντικανονικό ορισμό του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καλυμνιακός: Αξιώτης, Παντελής, Κλάψης, Βρεττός, Τρικοίλης, Τριαντάφυλλος (78’ Κωνσταντινίδης), Φράγκος, Δρυς (76’ Κουτούζος), Παυλάς, Κοκκινίδης (45’ Γιαννίτσης), Σαγρές
Αναγέννηση Ιάλυσος: Φωτεινής, Καρπαθάκης (79’ Κόκα), Αξιώτης, Πιτσουρδάκης, Αρ. Γεωργαλλής, Κρομμύδας, Παφιάκης, Αθηναίος (67’ Χατζημιχαήλ), Σπάρταλης (25’ λ.τ. Λουκίσσας), Σταυλάς, Στεργιόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments