Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Σηφάκης: «Είμαστε αυτόχειρες»

Σηφάκης: «Είμαστε αυτόχειρες»

0
Dodekanisos

Δηλώσεις για το πρόσφατο παιχνίδι με την Άνω Σύρο έκανε ο προπονητής του Ανταγόρα Μύρωνας Σηφάκης. Συγκεκριμένα, ο Κρητικός τεχνικός δήλωσε:
«Αν μπορούσα να το χαρακτηρίσω με δύο λέξεις, η πρώτη είναι είμαστε αυτόχειρες και η δεύτερη το χάσαμε μόνοι μας αυτό το παιχνίδι. Δεν κέρδισε σήμερα αυτός που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά πήρε τη νίκη η ομάδα που έστω και με ανορθόδοξο τρόπο, αλλά με πολύ πάθος και εξυπνάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Σ αυτά τα παιδιά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Για την δική μου ομάδα, είναι ένα μάθημα για να καταλάβουμε ποιες είναι οι συνθήκες στο περιφερειακό και πως δεν φτάνει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργείς καλές ευκαιρίες, αλλά το πώς θα διαχειρίζεσαι την κάθε στιγμή στο παιχνίδι και ιδικά όταν καταφέρνεις να ισοφαρίζεις και στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχεσαι το γκολ, παρότι δεν είχε φτιαχτεί το τοίχος και ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει ακόμη, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι αυτό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.
Στην ερώτηση για το αν επηρεάστηκε η ομάδα του από το γήπεδο της Aνω Σύρου, που είναι μικρότερων διαστάσεων από αυτό της Κως, ο τεχνικός του Ανταγόρα είπε: “Αυτό θα ήταν απλά μια δικαιολογία, αυτές είναι οι συνθήκες στο περιφερειακό έτσι θα είναι, παρόλα αυτά πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι καθ όλη τη διάρκειά του και δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά όπως είπα στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα αυτός που παίζει καλύτερη μπάλα, αλλά αυτός που έχει πάθος, ουσία και μυαλό και αυτά τα είχε όλα η Aνω Σύρος”.
Τέλος, για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα από τι στιγμή που υποβιβάζονται επτά ομάδες από τον όμιλο ο κ. Σηφάκης είπε: “Το ότι θα πέσουν επτά ομάδες, αυτό από μόνο του λέει πολλά. Το θετικό είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει ενδιαφέρον και μέχρι το τέλος θα είναι ανταγωνιστικό».
Πηγή: www.periferiako.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments