Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ομορφαίνει και βελτιώνεται το γήπεδο Μαλώνας

Ομορφαίνει και βελτιώνεται το γήπεδο Μαλώνας

0
Dodekanisos

Σημαντικές εργασίες πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Μαλώνας μετά από ενέργειες της διοίκησης του Αγίου Γεωργίου και της εθελοντικής συμμετοχής φίλων του συλλόγου. Χαρακτηριστική είναι η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”:

“Ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί οι εργασίες στο γήπεδο Μαλώνας με στόχο την βελτίωση λειτουργεικότητας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσία της διοίκησης και αρκετών εθελοντών. Σε πρώτο πλάνο ήταν η προσθήκη καουτσούκ στον πλαστικό χλοοτάπητα και το στρώσιμο του που έγινε από τον Γιάννη Ζωάννου, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την αφιλοκερδή βοήθεια του προς την ομάδα.

Παράλληλα όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες, βάφτηκαν τα αποδυτήρια γηπεδούχων, φιλοξενούμενων, διαιτητών και τα γραφεία, το μουσείο του συλλόγου, καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι για να είναι πιο ευχάριστοι στον επισκέπτη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές Αργύρη Σκυλλαράκη και Στέφανο Στεφανάκη που ανέκαθεν είναι πιστοί “στρατιώτες” του Αγίου. Σημαντική συμβολή από τον ακούραστο γενικό αρχηγό μας, Μανιό Ντύρο, τον εμβληματικό αρχηγό Μανώλη Χατζημανώλη, τον Βασίλη Σκορδά που επέστρεψε δυναμικά στις επάλξεις, τον φροντιστή μας Κοσμίν Ρόσου, Βαλάντα Χατζηζαχαριά, Τζόρτζ Καυκάκη και τους Μαλωνίτες πλέον, Πήτερ και Άρτσι.

Παράλληλα ευχαριστούμε τον πρόεδρο του χωριού, Νεκτάριο Μουστακέλλη για την παραχώρηση του οχήματος του (γουρούνα) για το στρώσιμο του γηπέδου. Πίσω απ’ όλα αυτά που τα “τρέχει” και παράλληλα… τρέχει για την ομάδα δεκαετίες, ο Θεοδόσης Στεφανάκης και οι πρόεδρος και γενικός γραμματέας, Νίκος Καυκάκης και Κώστας Πατούδης που πάντα είναι παρών για την αγαπημένη μας ομάδα. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και μέσα στην εβδομάδα, ενώ πιθανότατα την Κυριακή θα υπάρχει εκ νέου κάλεσμα προς όποιον επιθυμεί να βοηθήσει για ολοκληρώθουν και το γήπεδο μας να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments