Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Άξιοι όποιοι και αν ανέβουν!»

«Άξιοι όποιοι και αν ανέβουν!»

0
tsivrinis mixalis
Dodekanisos

Την άποψη ότι οι τέσσερις ομάδες οι οποίες εμπλέκονται στα κυριακάτικα κρίσιμα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των play off της Β’ Κατηγορίας είναι ισοδύναμες, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής Μιχάλης Τσιβρινής. Συγκεκριμένα, είπε:
«Κακά τα ψέματα. Πιστεύω ότι οι τέσσερις αυτές ομάδες είναι οι καλύτερες της κατηγορίας και το αξίζουν εδώ που βρίσκονται. Πιστεύω ότι λίγο πολύ είναι ισοδύναμες οι ομάδες αυτές, οπότε όποιες και αν ανέβουν θεωρώ ότι θα το αξίζουν. Από τη δική μας πλευρά δεν έχουμε καθόλου άγχος. Ήδη η χρονιά είναι επιτυχημένη. Βέβαια εδώ που φθάσαμε καλό θα ήταν να πάρουμε και την άνοδο και για τον λόγο αυτό τα παιδιά θα κάνουν το καθήκον τους και θα δούμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Παίζουμε ένα ντέρμπι με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εθνικός. Δεν είναι εύκολο πράγμα να παίζεις τους κόπους μιας χρονιάς σε ενενήντα λεπτά».
Το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Ευκλή ακούσει στο όνομα του Νίκου Φράγκου. Ο παίκτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments