Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ροδιτόπουλα στην Εθνική Ελλάδος!

Ροδιτόπουλα στην Εθνική Ελλάδος!

1
roditopoula ethniki
Dodekanisos

Πάντα αναφέρουμε πως στο νησί μας υπάρχει ποδοσφαιρικό ταλέντο αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε δει ένα από αυτά να αναδεικνύεται μέσα από τις τάξεις μιας ομάδας μας η οποία να αγωνίζεται σε εθνικές κατηγορίες. Ωστόσο ευτυχώς που υπάρχουν οι Μικτές ομάδες της ΕΣΠΔ και τα παιδιά που πραγματικά έχουν ικανότητες και καταφέρνουν να διακρίνονται μέσα από τα ανάλογα παιχνίδια, να ανακαλύπτονται από τους «σκάουτερ» και να τραβούν για άλλες…πολιτείες- ομάδες που καλλιεργούν το ταλέντο τους με στόχο κάποια στιγμή να τα δουν να αγωνίζονται.
Το τελευταίο διάστημα νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Θαρρενός Ραφαήλ, ο Μανωλάκης Γιώργος, ο Μπαρμπαγιάννης Χρήστος και ο Καλλιώρας Γιώργος έστρεψαν τα βλέμματα των ειδικών επάνω τους, με αποτέλεσμα οι τρεις πρώτοι να βρίσκονται σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος Αθηνών αντίστοιχα ενώ ο τέταρτος παραμένει στον Διγενή αλλά για πολύ λίγο ακόμα. Τα τέσσερα Ροδιτόπουλα κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας U-15 και πρέπει την ερχόμενη Τρίτη (22 Απριλίου) να βρίσκονται στην Αθήνα. Τα παιδιά θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο «Φοίνιξ» στην Γλυφάδα ενώ οι προπονήσεις θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά 22-23 και 24 Απριλίου. Ευχή όλων μας και επιβάλλεται, τα παιδιά να καθιερωθούν στην Εθνική ομάδα και κάποια στιγμή να τα θαυμάσουμε όταν θα αγωνίζονται με την γαλανόλευκη και την φανέλα των μεγάλων συλλόγων που τα απέκτησαν.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕ
10 years ago

πάρα πολύ σωστά, συμφωνώ μαζί σου. Θα ήθελα να προσθέσω κάτι. Πότε θα καταλάβουν επιτέλους οι διοικούντες των ομάδων και κυρίως η ΕΠΣΔ (διότι το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι) ότι το μέλλον του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι οι ακαδημίες των ομάδων και να σκύψουν πάνω σε αυτές. Και κάτι ακόμα μέχρι να αποκτήσουμε ομάδες σε εθνικές κατηγορίες ώστε να μην χρειάζεται να ξενιτεύονται τα παιδιά μας θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι όταν ΠΑΕ ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας, και όχι να τους κόβουμε το μέλλον για ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ λόγους(ο νοών νοείτω)