Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Υπάρχει χρόνος να διορθωθούμε!»

«Υπάρχει χρόνος να διορθωθούμε!»

0
anastasas papa
Dodekanisos

Το news12 μίλησε με τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Βατίου, Τάκη Aναστασά, σε μια μίνι συνέντευξη, για το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αντίμαχο αλλά και την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της A’ κατηγορίας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα μας είπε.
News12: Παναγιώτη, την Κυριακή έχετε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αντίμαχου. Τι έχεις να μας πεις για αυτή την αναμέτρηση;
Αναστασάς: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, απέναντι σε μια ομάδα η οποία αρχίζει να ανεβαίνει. Εμείς από την μεριά μας θα πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε ότι μπορούμε και ελπίζω το ταξίδι της επιστροφής να έχει στις αποσκευές μας βαθμό η βαθμούς!
News12: Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι;
Αναστασάς: Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι οποίος έχει πάθος, δύναμη και δείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη αυτός θα την πάρει.
News12: Να μιλήσουμε και λίγο για την ομάδα σου. Φέτος ξεκινήσατε με φιλοδοξίες αλλά μέχρι τώρα δεν πάτε καλά. Είστε προτελευταίοι με μόλις 7 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. Τι πιστεύεις ότι φταίει;
Αναστασάς: Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Ίσως σε μερικά παιχνίδια η τύχη μας γύρισε την πλάτη και σε αλλά δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Αυτό θα το κρίνει καλύτερα ο προπονητής μου.
News12: Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο μικρό και έχει λιγότερες αγωνιστικές. Μπαίνουμε ήδη στην δεύτερη του δευτέρου γύρου. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει και να σωθεί;
Αναστασάς: Πάντα το πίστευα και το πιστεύω ακόμα ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και κάποια στιγμή θα μας βγει, δεν μπορεί. Παρόλο που είμαστε σε δύσκολη θέση, πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να διορθώσουμε τα πράγματα με σκληρή δουλειά.
News12: Μια πρόβλεψη από τον Αναστασά για το που θα καταλήξει το φετινό πρωτάθλημα;
Αναστασάς: Θα είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος, ειδικά στα μπαράζ θα γίνει πανικός. Πολλές ομάδες θα το διεκδικήσουν αλλά πιστεύω ότι έχουν προβάδισμα τρεις ομάδες, οι οποίες είναι ο περσινός υπερπρωταθλητής Φοίβος, η ΑΕΡΑ και ο Ιάλυσος, χωρίς να θέλω να αδικήσω και άλλες ομάδες όπως η Ρόδος, ο Διαγορας που θα είναι και αυτές στο κόλπο με πιο λίγες πιθανότητες στα δικά μου ματιά. Εύχομαι να το πάρει ο καλύτερος και να βγει και νικητής στα μπαράζ για την Γ εθνική!
News12: Παναγιώτη σε ευχαριστώ, σας εύχομαι καλό ταξίδι και καλή επιτυχία σε σένα και την ομάδα σου.
Αναστασάς: Κι εγώ ευχαριστώ. Θέλω να ευχηθώ υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο και καλή χρονιά.

Στη φωτογραφία ο Τάκης Αναστασάς (δεξιά) μαζί με τον Βίκορ Πάππα από το φετινό παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments