Αρχική Videos «Η Ουκρανία θα πολεμήσει για τη γη της μέχρι το τέλος!»

«Η Ουκρανία θα πολεμήσει για τη γη της μέχρι το τέλος!»

0

«Η Ουκρανία θα πολεμήσει για τη γη της μέχρι το τέλος», είπε ο πρόεδρος της χώρας Volodymyr Zelensky, καθώς η χώρα γιόρτασε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της μαζί με έξι μήνες από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας. Μιλώντας σε βίντεο από την Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, ο Ζελένσκι είπε ότι «τώρα η Ουκρανία θέλει τη νίκη.

Και θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά μόνο μία φορά – όταν θα γιορτάσουμε τη νίκη μας. Επειδή δεν εμπορευόμαστε τα εδάφη μας και τους ανθρώπους μας. Για εμάς, η Ουκρανία είναι όλη η Ουκρανία. Και οι 25 περιοχές, χωρίς καμία παραχώρηση ή συμβιβασμό». Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα ανακτήσει τον έλεγχο της ανατολικής περιοχής του Ντονμπάς καθώς και της Κριμαίας.

Στο μεταξύ η Αμερική αναμένεται να στείλει πρόσθετη νέα βοήθεια 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εκπαίδευση και τον εφοδιασμό των ουκρανικών δυνάμεων για τα επόμενα χρόνια. Το υπουργείο Άμυνας της Νορβηγίας ανέφερε σε δήλωση την Τετάρτη ότι η Νορβηγία και η Βρετανία προμηθεύουν από κοινού την Ουκρανία με μικρο-drones που χρησιμοποιούνται για «αναγνώριση στόχων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments