Αρχική Στήλες Απόψεις Να υποστηριχθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο

Να υποστηριχθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο

7
epsd
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου

Το ερχόμενο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα παραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣΔ. Το βασικό θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΣΔ και συγκεκριμένα του άρθρου 30 που αφορά τις εκλογικές διαδικασίες στην ένωση. Πρέπει τα σωματεία να αντιληφθούν πως το συμφέρον τους και το καλό του ποδοσφαίρου είναι το Δ.Σ να εκλέγεται μέσα από το ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι με παρατάξεις που μόνο καλό δεν κάνουν καθώς επιστρατεύονται κάθε είδους πονηριές σε βάρος των εκλεκτόρων-παραγόντων. Οι ομαδοποιήσεις δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και τα σωματεία μπορούν να εκλέγουν τα πρόσωπα που επιθυμούν και τα έχουν αξιολογήσει χωρίς να κοιτάζουν σε ποια παράταξη ανήκουν. Για την θέση του προέδρου θα γίνεται ξεχωριστή ψηφοφορία από το σώμα και τα μέλη του νέου Δ.Σ της ένωσης δεν θα ελέγχονται ως πρόβατα και οτι λέει ο <<αρχηγός>> να το ψηφίζουν. Πρέπει να υπάρχει η ελεύθερη έκφραση του κάθε μέλους για να μπορεί το ποδόσφαιρο να κερδίσει πολλά. Εκείνοι που ενδεχομένως έχουν ενοχληθεί με την πρόσφατη ενέργεια που ξεκίνησαν τα σωματεία πριν από λίγο καιρό καλά θα κάνουν να μην λειτουργούν παρασκηνιακά αλλά να παρουσιαστούν στην γενική συνέλευση και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα να πείσουν τους εκπροσώπους των σωματείων για την μία η την άλλη πρόταση. Επιτέλους οι εκπρόσωποι των σωματείων, οι πρόεδροι και τα διοικητικά τους συμβούλια ας καταλάβουν πως έχουν τον δικός τους λόγο και όχι τον κατευθυνόμενο
από τον κάθε γιαλατζί αλαξιπτωτιστή που παρουσιάζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου για να πουλήσει <<μόστρα>> σε εσας που σας θεωρεί άβουλα προβατάκια. Θα έπρεπε εδώ και χρόνια να καταλάβετε πως όλοι αυτοί οι κύριοι είναι απλώς εκπρόσωποι σας και μόνοι τους επιλέγουν να είναι υποψήφιοι, δεν τους υποχρεώνει κανένας, διότι πολλές φορές εκ των υστέρων κάνουν αναφορές οτι χάνουν χρόνο από την δουλειά τους και από την οικογένεια τους!!Μα ποιος τους υποχρεώνει???Τους πιάνει κάποιος από τον λαιμό???
Οι παράγοντες των σωματείων πρέπει να καταλάβουν κάτι δίκαιο και νόμιμο!!!! Όταν αντιληφθούν οτι κάποια διοίκηση δεν λειτουργεί σωστά, το καταστατικό τους δίνει το δικαίωμα να καλέσουν αυτούς τους εν δυνάμει δικτατορίσκους του ποδοσφαίρου, και να τους ζητήσουν πειστικές απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο και όχι τις καρέκλες τους!!!!
Το Σάββατο θα φανεί κατά πόσο οι παράγοντες η οι πρόεδροι των σωματείων επιθυμούν το ποδόσφαιρο να διοικείται σωστά και οχι <<μπακαλίστικα>>.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
προς τα σωματεία της δύναμη μας Ε.Π.Σ.Δ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ και ΩΡΑ 18:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ
ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

΄Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις των Καταστατικών της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και, ειδικότερα, 20, 21,22,23, και 26, άρθρων του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Δωδεκάνησου .

2.Τις διατάξεις του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε από τους Νόμους. 3057/2002, 3262/2004, 3479/2006 και 3708/2009, και ισχύει σήμερα, καθώς και τις ισχύουσες διατάξεις κάθε άλλου σχετικού νόμου.

3.Την από υπ αριθμ. 8 ΑΠΟΦΑΣΗ της 23/10/2013 του Δ.Σ. της ΕΠΣΔ (θέμα 5ο ) σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. (αίτημα 28 τον αριθμό σωματείων 2/5 (αιτιολογημένα)”Τροποποίηση Καταστατικού του άρθρου 30 (αρχαιρεσίες) η εκλογή 11μελούς Δ.Σ.,να γίνεται με την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου (λίστα.) )

ΣΥΓΚΑΛΟΥΜΕ

ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 18.30, στην αίθουσα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.- Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων εγγράφων. Νομιμοποίηση αντιπροσώπων.

2.- Εκλογή τριών γραμματέων – πρακτικογράφων.

3. “Τροποποίηση Καταστατικού του άρθρου 30 (αρχαιρεσίες) , η εκλογή 11μελούς Δ.Σ. να γίνεται με την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου (λίστα) .

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχει απαρτία, αν δεν παραβρεθεί το μισό συν ένα του όλου αριθμού των σωματείων – μελών, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί εντός 24 ωρών ,
ΟΔΗΓΙΕΣ – ΔΙΑΦΟΡΑ

Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση με δύο (2) αντιπροσώπους, ένα τακτικό και έναν αναπληρωματικό, οι οποίοι πρέπει, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Δ., να είναι μέλη του σωματείου, χωρίς να εξαιρούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του. Οι αντιπρόσωποι των σωματείων – μελών νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ.Δ. { με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις mail@epsdod.gr ή με fax: (2241022909) ή με αυτοπρόσωπη κατάθεση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ., του ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου (το στέλνουμε μαζί με την πρόσκληση), το αργότερο μέχρι την τρίτη 12/11/2013 και ώρα 13:00.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης Διακοπαρασκ
Βαγγέλης Διακοπαρασκ
10 years ago

Μπράβο Ηλία σωστά τα γράφεις για να δούμε αν περάσει η πρόταση για αλλαγή του καταστατικού. Αυτό που γράφεις ότι κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά, για να μην περάσει η πρόταση, είναι αλήθεια το διαπίστωσα και εγώ. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να κάνουμε μια νέα αρχή για την ΕΠΣΔ. Να δώσουμε όλοι το παρόν στη Γ.Σ. και να περάσουμε την τροποποίηση. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε την ΕΠΣΔ και το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου μας. Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.

Cactus
Cactus
10 years ago

Πρεπει να παραμεινουν οι παραταξεις αλλα οποιος κερδισει εστω και με μια ψηφο να βγαζει ολα τα μελη του συνδιασμου του για να δουλευουν αρμονικα.

παραγοντας
παραγοντας
10 years ago

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΟΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΟΔΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ 36 ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 0-6 ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Κύριε FONTAN, με το να λες απλά βλακειες, δειχνει και τον τρόπο με τον οποίο σκεφτεσαι και εισαι ακραιφνής παραταξιακός.Για ποιο πρόγραμμα μιλας, για το ποδόσφαιρο μιλαμε και οχι για πολιτικες εξαγγελίες!!!!!Το ποδόσφαριο θελουμε να αναβαθμίσουμε και όχι τις παρατάξεις!!!!
Αν διαβασες καλα αναφέρθηκα ότι κανέναν δεν υποχρεώνουμε να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ της ΕΠΣΔ.Τα σωματεία θα αποφασίσουν και όχι εκείνοι που θέλουν να εκλεγούν για την Ένωση!!!!! Εδώ μιλάμε επώνυμα και όχι με ψευδώνυμα.Φανερή πρέπει να γίνει και η ψηφοφορία.Δεν πρέπειυπάρχουν κοματόσκυλλα σε αυτές τις διαδικασίες που θα λένε μόνο ναι σον αρχηγό και βέβαια ουτε στο ποδόσφαιρο!!!!!!

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΛΟΙΖΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΕΠΣΔ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ

Ηλίας Λοϊζος
Ηλίας Λοϊζος
10 years ago

FONTAN επειδή δεν με ξέρεις και απλά γνωρίζεις το όνομα μου θα σου πω το εξης.Εγώ δεν ειμαι σαν εσενα που εισαι offshore εταιρία και κρύβεσαι πίσω από αυτήν, σου μιλάω επώνυμα. Η δημοκρατία αναφέρει οτι κάθε άποψη είναι σεβαστή!!!!Το χέρι στην τσέπη το έβαζα και σαν παίκτης και σαν προπονητής, δεν ξερεις την ιστορία μου!!!Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές δεν σας τα παίρνουν, τους τα δίνετε εσεις για να κάνετε την μόστρα σας, να βγάλετε πρωταθλήτρια την ομάδα σας και να γίνετε .Αν είσαι από εκείνους τους παράγοντες που λειτουργούν καθαρά ερασιτεχνικά τότε καλά κάνεις!!!Το θέμα μας όμως δεν ειναι αυτό αλλά το πως θα διοικείτε το ποδόσφαιρο. Μπορείς να μου αντιπαραθέσεις ένα επιχείρημα τεκμηριωμένο πως θα βελτιώσουμε την κατάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου??Εδω σε θέλω και όχι απλά να εξακοντίζεις λάσπη!!!Αυτό είναι το πιο έυκολο που κάνουν οσοι δεν έχουν επιχειρήματα για ένα θέμα!!!!!Και άκου ποτέ δεν σου είπα να με πάρεις προπονητή η παίκτη στην ομάδα σου!!!Αντε !!!!!