Αρχική Videos Θλίψη ξανά στο ποδόσφαιρο, “έφυγε” ξαφνικά Νιγηριανός πρώην διεθνής

Θλίψη ξανά στο ποδόσφαιρο, “έφυγε” ξαφνικά Νιγηριανός πρώην διεθνής

0

Έφυγε πριν από μερικές ξαφνικά σε ηλικία μόλις 40 ετών, ο πρώην άσσος της Εθνικής Νιγηρίας Justice Christofer. Ο παίκτης είχε πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο κύπελλο της Αγγλίας σε παιχνίδι εναντίον της Αγγλίας. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης που εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για άλλο έναν “ξαφνικό θάνατο” αθλητή που προκαλεί αν μη τι άλλο πάρα πολλά ερωτηματικά.

Τα ξένα ειδησεογραφικά Μέσα αναφέρουν πως κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Κεντρική Νιγηρία. Είχε συμμετάσχει μια ημέρα νωρίτερα σε ένα φιλικό παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας (NFF) ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι είναι «συντετριμμένη» όταν πληροφορήθηκε το γεγονός.

Ο Κρίστοφερ ήταν αρχηγός της ομάδας κάτω των 20 ετών της Νιγηρίας το 2001 ενώ ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2002 και στους τρεις αγώνες των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα αργότερα εκείνο το έτος, όπου οι Νιγηριανοί τερμάτισαν στην τελευταία θέση ενός στον όμιλο στον οποίο συμμετείχαν η Σουηδία, η Αγγλία και η Αργεντινή.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments