Αρχική Videos Πέρασε από τη Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισμα για την κατάργηση της μάσκας...

Πέρασε από τη Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισμα για την κατάργηση της μάσκας στα Μέσα Μεταφοράς!

0

Πέρασε από την Γεορυσία των ΗΠΑ ψήφισμα για την κατάργηση της εντολής της μάσκας σε αεροπλάνα και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η ψηφοφορία για την ανατροπή της διάταξης για τη δημόσια υγεία ήταν 57-40.  Το ψήφισμα για την κατάργηση της διαταγής εισήχθη από τον γερουσιαστή Rand Paul (R-Ky.). Αξίζει να σημειωθεί ότι οκτώ Δημοκρατικοί, ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικανούς για να ψηφίσουν υπέρ.

Όπως ανακοίνωσε πάντως ο Λευκός Οίκος, ο Joe Biden είναι έτοιμος να ασκήσει βέτο αν το Κογκρέσο εγκρίνει το ψήφισμα. Όπως αναφέρει: «οι δημόσιες συγκοινωνίες και οι κόμβοι συγκοινωνιών είναι μέρη όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι σε όλες τις κοινότητες, συχνά για εκτεταμένες περιόδους και σε κοντινή απόσταση. Ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος και των περιστάσεων υπό τις οποίες θα πρέπει να απαιτούνται μάσκες σε αυτές τις ρυθμίσεις θα πρέπει να καθοδηγείται από την επιστήμη και όχι από την πολιτική».

Η ψηφοφορία για την δεν είχε την πλειοψηφία των δύο τρίτων που θα χρειαζόταν για να παρακαμφθεί το βέτο του Μπάιντεν. Υπενθυμίζουμε ότι οι αεροπορικές εταιρείες και οι ταξιδιωτικοί όμιλοι ζήτησαν επίσης την κατάργηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments