Αρχική Αθλητικά νέα Αστέρας Τρίπολης: Ο τραυματισμός και η επιστροφή του Καπίγια

Αστέρας Τρίπολης: Ο τραυματισμός και η επιστροφή του Καπίγια

0
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR
Dodekanisos

Το έκτο επεισόδιο του podcast έδωσε στη δημοσιότητα ο Αστέρας Τρίπολης. Αυτή την φορά πρωταγωνιστής είναι ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Ενέκο Καπίγια (Eneko Capilla), ο οποίος την φετινή σεζόν μετράει δέκα συμμετοχές με την φανέλα του συλλόγου από την Αρκαδία. Ο Καπίγια αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό που υπέστη (ρήξη χιαστών) και στην δυσκολία της αποκατάστασής του καθώς έτυχε να συμπίπτει στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Καπίγια στο podcast του Αστέρα Τρίπολης

«Στους πρώτους έξι μήνες στον Αστέρα, αγωνίστηκαν στην πλειοψηφία των αγώνων. Δυστυχώς όμως είχα μια πάρα πολύ μεγάλη ατυχία. Έπαθα ρήξη χιαστού στο γόνατο. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι η περίοδος της αποκατάστασής μου συνέπεσε με την έναρξη της πανδημίας. Κάτι που με δυσκόλεψε γιατί βρισκόμουν στην Ισπανία και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το πρόγραμμα της αποκατάστασης έτσι όπως θα έπρεπε ώστε να επιστρέψω όσο το δυνατόν νωρίτερα και πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Λόγω αυτού του ατυχούς γεγονός άργησε πολύ η αποκατάστασή μου. Ουσιαστικά μου πήρε ένα χρόνο, χρειάστηκε να κάνω κι μία αρθροσκόπηση, γιατί βλέπαμε ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Τώρα ελπίζω να έχουν τελειώσει όλα αυτά για μένα. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με αυτούς τους τραυματισμούς στο γόνατό μου και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από εδώ και στο εξής. Έχω την αισιοδοξία μου για να μπορέσω να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Να παίζω ποδόσφαιρο.

Όταν μου συνέβη ο τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είχα κάτι σοβαρό, γιατί πονούσα πάρα πολύ. Ήταν σχετικά μια ανύποπτη φάση σε ένα άλμα ενός αντιπάλου μου, ο οποίος με βρήκε άσχημα στο γόνατο κι εκεί τραυματίστηκα. Όταν ήρθε ο γιατρός και μου είπε τα κακά μαντάτα, πραγματικά ένιωσα άσχημα, με έπιασαν τα κλάματα γιατί ένιωθα ότι ήταν κάτι πολύ άσχημο.

Ωστόσο, μετά από αυτή την πρώτη κακή περίοδο που συνέβη ο τραυματισμός κι αφού μίλησα με αρκετούς συμπαίκτες και φίλους μου, οι οποίοι είχαν περάσει κάτι παρόμοιο, έμαθα ότι επέστρεψαν ακόμα καλύτεροι. Είχα την στήριξη του συλλόγου μου και της οικογένειας μου, οπότε αποφάσισα να το αντιμετωπίσω όσο καλύτερα γίνεται. Είχα θετική διάθεση και ειδικά τον πρώτο 1,5 μήνα έβλεπα ότι τα πράγματα πήγαιναν καλά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments