Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σαχινίδης: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, δείξαμε χαρακτήρα»

Σαχινίδης: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, δείξαμε χαρακτήρα»

0
saxinidis theodoros
Dodekanisos

Ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε με 3-2 της ΑΕ Κως στην έδρα του σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο νέος τεχνικός του Άρη παραχώρησε δηλώσεις στο news12. O κ. Σαχινίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη, καθώς το συγκεκριμένο τρίποντο δίνει άλλη ψυχολογική ώθηση και θάρρος στο σύνολό του ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος. Προηγηθήκαμε, μας ισοφάρισαν παρόλα αυτά  περάσαμε μπροστά και με 3-1 και θα μπορούσαμε να είχαμε τελείωσε το παιχνίδι στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Μετά μείωσαν εκείνοι και το ματς στα τελευταία λεπτά εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είμαστε βαθμολογικά αρκετά χαμηλά. Οπότε σίγουρα ψυχολογικά μας δίνει το ερέθισμα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση. Για εμένα ήταν και το πρώτο παιχνίδι. Είναι επίσης σημαντικό να κερδίζει στο πρώτο παιχνίδι. Ειδικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕ Κως και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με πολύ βροχή και αντίξοες συνθήκες». 

«Από εκεί και πέρα βέβαια ήταν η πρώτη επαφή μου με τους ποδοσφαιριστές γιατί με προσέλαβαν πρόσφατα. Μόλις χθες έκανα μία γνωριμία με τα παιδιά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο. Το σημερινό ματς ήταν μία πρόβα τζενεράλε για να εκτιμήσω καλύτερα το υλικό (σ.σ. τους παίκτες), αν και έχω συγκεντρώσει τις πληροφορίες μου από τις προηγούμενες ημέρες», τελείωσε. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments