Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Η συνέχεια θα είναι καλύτερη!»

«Η συνέχεια θα είναι καλύτερη!»

0
vathi endekada
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του πολύ σύντομα θα ανακάμψει και θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να σωθεί, εξέφρασε με σημερινές του δηλώσεις σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM ο προπονητής του ΑΟ Βαθύ Γιάννης Χατζησμάλης. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Το ξεκίνημα μας σίγουρα δεν είναι καλό αλλά είναι κάτι το οποίο περιμέναμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα ενώ έως τώρα κατεβήκαμε με πολλές και βασικές ελλείψεις. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική για εμάς. Επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Ανθούλης που είναι πολύτιμη μονάδα ενώ θα αρχίσουμε να βρίσκουμε και τον ρυθμό μας. Πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα δείτε ότι η ομάδα αυτή θα είναι ικανή να πάρει αποτελέσματα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο της αλλά και μακριά από αυτό. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την παραμονή μας»
Ανακοίνωση για τη φιλοξενία
Ανακοίνωση για το πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε στην Κρεμαστή, εξέδωσε χθες η διοίκηση του συλλόγου από την Κάλυμνο. Συγκεκριμένα:
«Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα Φοίβου Κρεμαστής – ΑΟ Βαθύ, η διοίκηση του συλλόγου μας, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση του Φοίβου και τους φιλάθλους του για την άψογη φιλοξενία. Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και δεσμευόμαστε για ανταπόδοση της φιλοξενίας στον δεύτερο γύρο».

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενόςς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments