Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ικανοποιημένος ο Μπακίρης

Ικανοποιημένος ο Μπακίρης

0
bakiris giorgos
Dodekanisos

Πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο (1 – 1) έμεινε ο προπονητής του Αγίου Λουκά Αφάντου Γιώργος Μπακίρης. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Κοσκινού και ο κ. Μπακίρης είχε την ευκαιρία να δει αρκετά θετικά στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στη «δσπορ» επεσήμανε:
«Έμεινα ικανοποιημένος, ιδιαίτερα από την παρουσία που είχαμε στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Είδα να γίνονται αυτά που ζητάμε. Είχαμε κατοχή μπάλας, πιέσαμε τον αντίπαλο και κάναμε ευκαιρίες. Απλά μας έλειπε το γκολ. Στην επανάληψη ανοίξαμε το σκορ και μετά κάναμε ορισμένες αλλαγές με αποτέλεσμα να ανέβει περισσότερο ο αντίπαλος μας. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Σε γενικές γραμμές η ομάδα αρχίζει να βελτιώνεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Άγιος Λουκάς άνοιξε το σκορ πρώτος με γκολ που σημείωσε με πλασέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Σπανός. Τη φανέλα του Αγίου Λουκά φόρεσαν οι ακόλουθοι παίκτες:
Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρης, Σέντης, Κασιώτης Σωκράτης, Μπάλα, Καλογήρου Χρήστος, Χατζαντώνης, Κυριαζής, Πίτσης, Γεννημαχλέλης, Ορφανός (Έπαιξαν και οι Μανέττας, Σπανός, Αλαχούζος, Πύργιογλης και Νικολής)

πηγή: εφημερίδα Δημοκρατική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments