Αρχική Αθλητικά νέα Bundesliga: Η Μάιντζ δεν θα υπογράφει ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές

Bundesliga: Η Μάιντζ δεν θα υπογράφει ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές

0
sportskeeda.com
Dodekanisos

Η Μάιντζ, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υπογραφή ανεμβολίαστων (κατά του κορονοϊού) ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην ισπανική ιστοσελίδα “mallorcazeitung“, ο προπονητής του συλλόγου, Κριστιάν Χέιντελ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Μάιντζ, Κριστιάν Χέιντελ στη συνέντευξη του για τον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών

«Μια ύπουλη συζήτηση έχει ξεσπάσει για το αν πρέπει να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο. Στη Μάιντς έχουμε τώρα ποσοστό εμβολιασμού 100 τοις εκατό. Σύμφωνα με την πολιτική, λόγω της λειτουργίας τους ως πρότυπο, οι ποδοσφαιριστές έχουν υποχρέωση να εμβολιαστούν. Σπάνια έχω ακούσει τέτοιες βλακείες. Δεν ξέρω γιατί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι διαφορετικός άνθρωπος από έναν πωλητή ή έναν οδηγό λεωφορείου, για παράδειγμα.

Η σύνδεση του υψηλότερου εισοδήματος με έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι εξωφρενική. Έχουν γίνει προσπάθειες να αποσπάσουν την προσοχή από τις αποτυχίες των πολιτικών. Είμαι υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δεν μπορούμε να κάνουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό γιατί δεν υπάρχει νομική βάση αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος αποφάσισε να μην υπογράψει κανέναν ανεμβολίαστο ποδοσφαιριστή στο μέλλον. Θα προχωρήσουμε με αυτό, αλλά στην Γερμανία υπάρχουν λίγοι ανεμβολίαστοι παίκτες αυτή τη στιγμή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments