Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Λαμία, Βόλος, Ιωνικός και Άγιος Νικόλαος

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Λαμία, Βόλος, Ιωνικός και Άγιος Νικόλαος

0
YOUTUBE / AOAN TV
Dodekanisos

Στην επόμενη φάση («16») στο κύπελλο Ελλάδας προκρίθηκαν Λαμία, Βόλος, Ιωνικός, ενώ συνέχεια στο όνειρο έδωσε και ο Άγιος Νικόλαος. 

Ειδικότερα, ο Άγιος Νικόλαος, επικράτησε στην έδρα της Λευκίμμης με 2-1 και πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στη φάση των «16». Για τον Άγιο Νικόλαο το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Φουκαράκης με προβολή. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 36ο λεπτό με κεφαλιά του Κωστακιώτη. Όμως στο 75′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μαυρής έστειλε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Με πρωταγωνιστή τον Τσούκαλο, που σημείωσε δύο γκολ, η Λαμία δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ηλιούπολη. Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε τη νίκη με 3-0 και προχώρησε στην επόμενη φάση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαζουλουξής 90+3′. 

Ο Ιωνικός βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ξάνθη με 1-0. Αλλά η ομάδα της Νίκαιας με πρωταγωνιστή τον Τουράμ που είχε μία ασίστ και ένα γκολ σε τρία λεπτά έφτασε στην ανατροπή με 2-1 και εξασφάλισε την πρόκριση.

Εύκολο απόγευμα είχε και ο Βόλος που προκρίθηκε στη φάση των «16» στο κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας 3-1 του Πανσερραϊκού. Μπαρτόλο (6′) και Ροσέρο (78′) σκόραραν για τον Βόλο. Ενώ απίθανο αυτογκόλ σημείωσε ο Δημητρίου (57′). Ο Μαρκιόνι είχε ισοφαρίσε προσωρινά στο 14ο λεπτό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments