Αρχική Αθλητικά νέα Πρόκριση με εκτός έδρας νίκη μετά από 8,5 μήνες για Παναθηναϊκό

Πρόκριση με εκτός έδρας νίκη μετά από 8,5 μήνες για Παναθηναϊκό

0
Dodekanisos

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο διπλό εκτός έδρας μετά από 8,5 μήνες. Επικράτησε ξανά του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 1-0 χάρη σε γκολ του Καρλίτος που πέτυχε το ένατο φετινό του τέρμα. Κάπως έτσι το “τριφύλλι” πήρε την πρόκριση για τους “16” στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού εκτός έδρας ήταν πριν από 8,5 μήνες. Κόντρα στον Ατρόμητο με 3-2 τον Φεβρουάριο. Κατά “διαβολική” σύμπτωση αυτό το σερί δίχως νίκη  έμελλε να “σπάσει” εκ νέου κόντρα στον Ατρόμητο για τον Παναθηναϊκό. Ο Καρλίτος πέτυχε το ένατο τέρμα του στη σεζόν και οι “πράσινοι” κέρδισαν 1-0 την ομάδα του Περιστερίου. Παράλληλα πήραν την πρόκριση στους “16” στο κύπελλο Ελλάδας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (60′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης (76′ Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος (70′ Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης (76′ Μπεντινέλι), Κωτσόπουλος (70′ Τζαβίδας), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ (79′ Σάντσεθ), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (89′ Πούγγουρας), Παλάσιος (69′ Βιτάλ), Καρλίτος, Ιωαννίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments