Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανακοίνωση της Θύρας 6

Ανακοίνωση της Θύρας 6

4
thira6 2
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την αυριανή έναρξη της προετοιμασίας του Διαγόρα, εξέδωσε ο σύνδεσμος Φιλάθλων του συλλόγου «Θύρα 6». Το κείμενο αναφέρει:
«Ο Σ.Φ. Διαγόρα ΘΥΡΑ 6 μέσα από αυτή την ανακοίνωση θα ήθελε καταρχήν να καλωσορίσει τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα στη μεγάλη οικογένεια του Διαγόρα μας και να τους ευχηθούμε μαζί με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, καλή ποδοσφαιρική σαιζόν. Ευχαριστούμε από τα βάθη της Διαγορίτικης καρδιάς μας όλους αυτούς που συνέβαλλαν ώστε να γίνουν αυτές οι σπουδαίες μετεγγραφές και να ανανεώσουν και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα. Για όσους διάλεξαν το δρόμο του χρήματος, στα …τσακίδια. Στους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς μας που το μόνο που έκαναν ήταν να βάζουν τρικλοποδιές και να σαμποτάρουν οικονομικά την ομάδα, έχουμε να προσφέρουμε ένα μπουκαλάκι ξύδι τοπ και να τους δηλώσουμε ότι όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι ανεπιθύμητοι για εμάς. Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε σε όλους τους φίλους του Διαγόρα, ότι είναι ιερό καθήκον όλων μας, να δώσουμε το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 5μ.μ. Κλείνοντας, καλούμε όλο τον κόσμο του νησιού και όχι μόνο, να ενισχύσει την ομάδα με αγορά κάρτα διαρκείας. Εισιτήρια πωλούνται καθημερινά στο σύνδεσμο μαζί με τα συλλεκτικά καπέλα του συνδέσμου μας. Πελοποννήσου 22, καθημερινά από τις 7.30μ.μ.
Υ.Σ.: Τιμή καιδόξα στο εξωδιοικητικό παρεάκι
ΘΥΡΑ 6 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MINA
MINA
10 years ago

H ΘΥΡΑ 6 ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

ΦΑΝΟΣ
ΦΑΝΟΣ
10 years ago

ΜΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ν ΑΝΕΒΕΙ

1905
1905
10 years ago

diagorara leme

ΘΥΡΑ66
ΘΥΡΑ66
10 years ago

[quote name=”MINA”]H ΘΥΡΑ 6 ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.[/quote]

ΘΥΡΑ ΕΞΙ… ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚΑΝΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 20…ΝΙΑΟΥ….