Αρχική Αθλητικά νέα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 0-3: «Ερυθρόλευκος» θρίαμβος στην Πόλη

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 0-3: «Ερυθρόλευκος» θρίαμβος στην Πόλη

1
Dodekanisos

Ένας διαστημικός Ολυμπιακός, απέδωσε τρομερό ποδόσφαιρο στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και επιβλήθηκε 3-0 επί της Φενέρμπαχτσε! Ασυναγώνιστη εμφάνιση από τον Μασούρα που σκόραρε δύο γκολ. Ενώ δίχτυα βρήκε για ακόμα μία φορά ο Τικίνιο Σοάρες. 

Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε με το έδρας διπλό που πανηγύρισε ο Ολυμπιακός μέσα στην Πόλη. Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε το σύνολο του Μαρτίνς θριάμβευσε με 3-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ήταν να μην αρχίσει να «πυροβολεί» ο Τικίνιο που βρήκε ξανά δίχτυα (6′) μετά τους αγώνες πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή ο «βιονικός» Γιώργος Μασούρας «σμπαράλιασε» την άμυνα της Φενέρ μέσα σε έξι λεπτά (62′ και 68′). 

Με αυτή την σημαντική νίκη, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με έξι βαθμούς στο +2 απ’ την Άιντραχτ, στο +5 απ’ την Φενέρμπαχτσε και στο +6 απ’ την Άντβερπ. 

ΕΔΩ δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φενέρμπαχτσε: Αλτάι, Μιν Τζάε, Σάλαϊ, Νόβακ, Οσάγι-Σάμιουελ, Γιαντάς (75′ Μέγερ), Λουίζ Γκουστάβο (70′ Ζάιτς), Καντίογλου (84′ Σανλιτούρκ), Ρόσι (70′ Μπερίσα), Πέλκας και Βαλέντσια (75′ Γκουμούσκαγια).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μασούρας (89′ Βαλμπουενά), Μπα (46′ Λαλά), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά (89′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου (64′ Κούντε), Τικίνιο (86′ Αραμπί).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το 3-0 του Ολυμπιακού επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Έχει μεγάλη σημασία αυτή η […]