Αρχική Επικαιρότητα Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έκαναν έξαλλους τους Τούρκους!

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έκαναν έξαλλους τους Τούρκους!

0
Dodekanisos

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μετά την «ιστορική» νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Οι δηλώσεις του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη «άγγιξαν» τις ψυχές όλων των Ελλήνων, ενώ στην Τουρκία θορυβήθηκαν από την τοποθέτησή του. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το 3-0 του Ολυμπιακού επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερωμένο στους Έλληνες. Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα τον θυμόμαστε για χρόνια. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».

Η δήλωσή του για τη νίκη στην Πόλη έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Όπως τονίσαμε την ασπάστηκαν όλοι οι Έλληνες, καθώς «άγγιξε» την ψυχή τους. Την ίδια στιγμή, όμως, οι Τούρκοι θορυβήθηκαν. Μάλιστα τα ΜΜΕ της Τουρκίας, εμφανίστηκαν ενοχλημένα και σχολίασαν με οργή όσα είπε ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Η Fotomac έκανε λόγο για «αυθάδη δήλωση» από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού. Ενώ η Yenisafak, χαρακτήρισε «άσεμνο μήνυμα με αλαζονικές εκφράσεις», το σχόλιο του Μαρινάκη για την «Πόλη μας». 

Ασφαλώς, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επίγνωση των δηλώσεών του. Γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι η τοποθέτηση του, θα ενοχλούσε τους Τούρκους. Ειδικά η φράση «Πόλη μας». Την οποία επικαλέστηκε δύο φορές. Σε μία εποχή που οι Τουρκικές προκλήσεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο και τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής είναι τέτοια που κάθε κουβέντα «μετράει», ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε ηχηρό «χαστούκι» στην Τουρκία. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments