Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Δεν είναι για τον κορωνοϊό, είναι για τον έλεγχο!» (video)

«Δεν είναι για τον κορωνοϊό, είναι για τον έλεγχο!» (video)

0
Dodekanisos

Viral έχει γίνει ένα video που δείχνει έναν νεαρό Ευρωπαίο να δίνει συνέντευξη για το εμβόλιο και τον κορωνοϊό. Ερωτηθείς σχετικά, το παιδί φαίνεται να λέει:
«Η θεία μου εργάζεται για την AstraZeneca. Έτσι, η πίεση από την οικογένειά μου είναι πολύ μεγάλη για να εμβολιαστώ. Μου λένε, γιατί δεν έκανες το εμβόλιο; Είσαι εγωιστής».

Ο ίδιος συνέχισε και τον ακούμε να λέει και τα ακόλουθα:
«Έχασα φίλους επειδή δεν κάνω το εμβόλιο. Υπάρχουν όμως και μερικοί φίλοι που δεν θα κάνουν το εμβόλιο ό, τι και να γίνει. Αυτό συμβαίνει επειδή είδαν τι γίνεται στους ανθρώπους. Έχω φίλους που είναι πολύ άρρωστοι και δεν ήταν καλά από την ημέρα που το πήραν και το μετάνιωσαν. Λοιπόν, πώς σκοτώνω άλλους ανθρώπους; Δεν είμαι εγωιστής, είναι το σώμα μου, είναι επιλογή μου!»

Και στη συνέχεια τόνισε και τα εξής:
«Η ιδέα ότι θα πρέπει να βγάλουμε τα τηλέφωνά μας και να δείξουμε τα χαρτιά μας στους δρόμους ή αν θέλουμε να πάμε σε μια παμπ, είναι αστεία. Είναι ειλικρινά αστείο που οι άνθρωποι δεν βλέπουν πού πηγαίνει αυτό. Έχει να κάνει με τον έλεγχο. Εάν επιτρέψετε στην κυβέρνηση να παραβιάσει τον νόμο και να παραβιάσει τα δικαιώματά σας λόγω έκτακτης ανάγκης, τότε τι θα τους εμποδίσει να …δημιουργήσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να παραβιάσουν τον νόμο;».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments