Αρχική Αθλητικά νέα O Δουβαλίδης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια

O Δουβαλίδης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια

0
Dodekanisos

Με χρόνο 13.63 ο Κώστας Δουβαλίδης κατέλαβε την έβδομη θέση στα προκριματικά των 110 μέτρων με εμπόδια. Ωστόσο συνολικά κατετάγη 27ος χάνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Κώστα Δουβαλίδη στο Τόκιο. Στην τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Έλληνας αθλητής συμμετείχε στο άθλημα των 110μ. με εμπόδια. Ο Δουβαλίδης κατέλαβε την έβδομη θέση, τερματίζοντας με χρόνο 13.63. Πρόκειται για την καλύτερη εφετινή του επίδοση.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους αθλητές, κορυφαίος στη σειρά του Έλληνα αθλητή ήταν ο Αμερικανός Ντέβον Άλέν με 13.21. Ενώ την κορυφαία επίδοση και στις πέντε προκριματικές σειρές έκανε ο συμπατριώτης του Γκραντ Χόλογουεϊ με χρόνο 13.02. 

«Δεν θα το βάλω κάτω, θέλω να βρεθώ στο Παρίσι»

Παρά τον αποκλεισμό του, ο Κώστας Δουβαλίδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, απέμεινε τα συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για το χρυσό μετάλλιο. Ενώ ο ίδιος δήλωσε πεισμωμένος και θα καταβάλλει την μέγιστη προσπάθεια για να βρεθεί στο Παρίσι το 2024.

«Η επίδοση του Μίλτου και το χρυσό μετάλλιο ήταν φοβερό. Μας έκανε όλους περήφανους. Ο Μίλτος είναι μία προσωπικότητα ξεχωριστή, μοναδική. Αυτό που βλέπετε αυτό είναι. Και αυτό είναι που θα τον πάει μπροστά. Του εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις και το 2024 στο Παρίσι να καταφέρει να πάρει ξανά το χρυσό μετάλλιο και να καταφέρει να έχει μία λαμπρή πορεία στην καριέρα του».

«Δεν θα τα βάλω κάτω. Σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω έναν καλό εαυτό, πείσμωσα. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσω να βρεθώ στο Παρίσι και να έχω τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να μπορώ να περνάω κάθε γύρο με πολλή δύναμη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments