Αρχική Αθλητικά νέα Τέταρτος στον τελικό του άλματος επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

Τέταρτος στον τελικό του άλματος επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

0
Dodekanisos

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε εκπληκτική απόδοση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, «άγγιξε» το μετάλλιο, αλλά κατέλαβε την τέταρτη θέση. 

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Εμμανουήλ Καραλής προέβη σε μία πάρα πολύ θετική εμφάνιση. Ο 22χρονος Έλληνας αθλητής ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στον τελικό του επί κοντώ. Και τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση. Ο Καραλής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5μ55, τα 5μ70 και τα 5μ80 και παράλληλα ισοφάρισε την καλύτερη ατομική επίδοσή του. 

Στην συνέχεια το επόμενο «εμπόδιο» που κλήθηκε να ξεπεράσει ήταν τα  5μ87. Ο «ιπτάμενος Μανόλο» έκανε τρεις προσπάθειες για να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ. Όμως δεν τα κατάφερε. Σε ισάριθμες απόπειρες, βρήκε ελαφρώς τον πήχη και τον έριξε, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία του.

Το υπέροχο μήνυμα του Καραλή

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ολοκλήρωσε την προσπάθεια του σήκωσε ένα χαρτάκι. Ο Εμμανουήλ Καραλής στο χαρτάκι έγραψε «σας ευχαριστώ μαμά και μπαμπά». Με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε στους γονείς του εξαιρετική παρουσία του στον τελικό του άλματος επί κοντώ. 

Το συγκινητικό μήνυμα του Εμμανουήλ Καραλή στους γονείς του.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments