Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισόπαλο το ντέρμπι της Β’

Ισόπαλο το ντέρμπι της Β’

0
pas kolossos
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Ασκληπειού και Κολοσσός Κάστρου στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου επέβαλλαν σε γενικές γραμμές τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη όμως ο Κολοσσός ισορρόπησε, ενώ μετά το 1 – 1 και μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα είχε τη δυνατότητα να πάρει και τη νίκη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ από μπαλιά του Καψαλάκη, ο Οχτάρας έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Τρία λεπτά αργότερα (στο 8’), ο Καψαλάκης έκανε την μπαλιά και ο Ταγκάεφ πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Καρπαθάκη.
Στο 15’ ο Λυριστής εκτέλεσε κόρνερ και ο Ν. Καρπαθάκης έκανε την κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι προς τον αφύλακτο Ραφτόπουλο. Αυτός σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω σε σώματα των γηπεδούχων και «στρώθηκε» στον Καρπαθάκη ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Στο 22’ το απευθείας φάουλ του Γεωργαλλή, εξουδετέρωσε ο Καρπαθάκης.
Στο 30’ ο Γεωργαλλής απέφυγε τον Παπαγεωργίου και τον Χατζηκαλημέρη και μπήκε μόνος του στην περιοχή αλλά πλάσαρε άστοχα.
Στο 34’ ο Ραφτόπουλος σχεδόν σε άδειο τέρμα έστειλε τη μπάλα μα πλασέ να περάσει άουτ.
Στο 39’ ο Οχτάρας έκανε την μπαλιά, ο Θεοδώρου έκανε «τσαφ» και ο Ταγκάεφ με πλασέ από καλό σημείο πέτυχε το 1 – 0.
Στο 50’ ο Λυριστής έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Αγγελάκης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι (κάθετο).
Στο 52’ ο Λυριστής εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 59’ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε και νέο φάουλ από τα αριστερά και αυτή τη φορά ο Καμπούρης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 73’ ο Παπαβασιλείου έκανε τη λόμπα αλλά ο Καρπαθάκης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 82’ ο Αγγελάκης έκανε τη σέντρα και ο Λυριστής με κεφαλιά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.
Στο 92’ ο Λυριστής πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως για κακή του τύχη χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας. Στην επαναφορά της η μπάλα «στρώθηκε» στον Τριπολίτη ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Μπερδεμπές, Δουλγέρης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Καμπούρης, Αγγελής, Καστανίδης, Μελισσάς, Γιωτάς, Οχτάρας (67’ Γαϊτάνος), Ταγκάεβ, Χωρίτης, Καψαλάκης, Φραγκάκης (60’ Παπαβασιλείου), Γεωργαλλής
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ: Σ. Καρπαθάκης, Ξ. Μαννάκης (25’ Κώστας), Λυριστής, Λ. Μαννάκης (78’ Αντωνούρης), Αγγελάκης, Καρπαθάκης, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Χατζησεβαστός, Ραφτόπουλος (57’ Τριπολίτης), Χατζηκαλημέρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments