Εσωτερική έρευνα για τον Κλάους Σβάμπ – Αναστάτωση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
Η σωστή διατροφή μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κριτήριο στο πέρασμα των χρόνων και να επιμηκύνει την ζωή μας, χαρίζοντάς μας υγεία. Από τα γαλακτοκομικά προϊόντα μέχρι το τυρί και από τα φρούτα έως τα λαχανικά, η διατροφή μας συμβάλλει τα μέγιστα στην υγεία και την καθημερινότητά μας.
Ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη προϊόν που η ιστορία του ξεκινά από τον Καύκασο και είναι διάσημο για τις ευεργετικές του ιδιότητες πολλούς αιώνες τώρα, χαρίζοντας μακροβιότητα και υγεία.
Ο λόγος φυσικά για το κεφίρ, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, χάρη στα ευεργετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Από την αναβάθμιση του πεπτικού μας συστήματος μέχρι την προστασία του ανοσοποιητικού, το κεφίρ συμβάλλει τα μέγιστα σε όλους μας.
Για αυτό και εμείς, θα σας δείξουμε τα πολλαπλά του οφέλη για να μπορέσετε να το εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή και να δείτε την ζωή σας να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο.
Τα πλεονεκτήματα συστηματικής κατανάλωσης κεφίρ
Το κεφίρ είναι ένα φυσικό προβιοτικό ρόφημα, καθώς η περιεκτικότητα του σε καλά βακτήρια και ένζυμα υπερτερεί σε μέγεθος συγκριτικά με το γιαούρτι, βοηθώντας σημαντικά το πεπτικό σας σύστημα.
Οι φλεγμονές που προκαλούνται στο έντερο από την κακή διατροφή όπως φουσκώματα, είναι απόρροια έλλειψης καλών βακτηρίων. Ωστόσο η τακτική χρήση του κεφίρστην διατροφή σας, θα αναπληρώσει το κενό καλών βακτηρίων, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην σωστή εντερική χλωρίδα του οργανισμού, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των φλεγμονών.
Με την προβιοτική του δράση, τα αντιοξειδωτικά του οφέλη και την πληθώρα βιταμινών της ομάδας Β που διαθέτει, θα συνεισφέρει σε τεράστιο βαθμό στην άμυνα του οργανισμού σας.
Έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα, με περισσότερη υγεία και ευεξία στην καθημερινότητά σας, καθώς η ασπίδα προστασίας που θα έχει δημιουργήσει η συστηματική κατανάλωση κεφίρ, θα σας υπερασπιστεί σε περιόδους έξαρσης ιών και λοιμώξεων.
Σε περίπτωση που το γάλα, το τυρίκαι η γενική χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων σας προκαλεί δυσφορία, το κεφίρ είναι η λύση που χρειάζεστε. Για εσάς που αντιμετωπίζετε δυσανεξία στην λακτόζη και θέλετε παράλληλα τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν τα γαλακτοκομικά προιόντα, το κεφίρ είναι το κατάλληλο προϊόν.
Τα καλά βακτήρια που διαθέτει η σύστασή του συμβάλλουν στην άμεση διάσπαση της λακτόζης, καθιστώντας το ρόφημα εύπεπτο χωρίς να προκαλεί δυσφορία στο πεπτικό σας σύστημα.
Τέλος, έχει διαπιστωθεί πως η συνεχής κατανάλωση ροφημάτων κεφίρ, συμβάλλει στην ευεξία σας, προσφέροντας καλή διάθεση και μείωση του στρες, λόγω της προβιοτικής του δράσης.
Η σύγχρονη διατροφή επιτάσσει την χρήση σωστών διατροφικών επιλογών που θα συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία σας. Τα πολλαπλά οφέλη του κεφίρ στην καθημερινότητα σας και η μακροζωία που προσφέρει είναι ανεκτίμητα.
Για αυτό και προτείνουμε ανεπιφύλακτα την θέση του στο τραπέζι σας, για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε την ποιότητα της καθημερινότητάς σας και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με την προστασία που σας προσφέρει.