Αρχική Στήλες Απόψεις O αθλητισμός περιμένει τη δική του Ανάσταση…

O αθλητισμός περιμένει τη δική του Ανάσταση…

0
Dodekanisos

Έχοντας αφήσει πίσω μας την Ανάσταση του Κυρίου, κάτω από πραγματικά πολύ “ειδικές συνθήκες” λόγω του κορωνοϊού και των παρενεργειών του, θα έλεγε κανείς πως ο κόσμος του αθλητισμού περιμένει και αυτός …τη δική του Ανάσταση. Μετά από πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας στο μεγαλύτερο φάσμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού (πλην κάποιων εξαιρέσεων), θα έλεγε κανείς πως άπαντες ευελπιστούν πως το χαρμόσυνο μήνυμα του Πάσχα θα παίξει τον σπουδαιότερο ρόλο ώστε να αρχίσουν οι αθλητές και όσοι ασχολούνται με τους συλλόγους να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια περισσότερο … κανονική κανονικότητα.

Είναι πλέον κάτι που τους απασχολεί πολύ έντονα, ειδικά τους συλλόγους που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά και Ακαδημίες. Και δεν είναι καθόλου υπερβολικό να σημειώσουμε ότι η κατηγορία αυτή ίσως είναι η πιο …ριγμένη απ’ όλους στο σύνολο του αθλητισμού. Διότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και νεαρούς, που το αίμα τους …βράζει και που το ψυχολογικό κόστος περιμένει πάνω από τα κεφάλια τους σαν τη …δαμόκλειο σπάθη. Και όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση για τα παιδιά μας προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους, πάντα φυσικά με ασφάλεια. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι “καυτό” όχι μόνο για τις υψηλές του θερμοκρασίες αλλά και επειδή θα αποτελέσει την περίοδο της μετάβασης στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι μια κρίσιμη καμπή, δεδομένου ότι θα ήταν πολύ σκληρό αν όλοι όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μπουν απευθείας στις προετοιμασίες της νέας χρονιάς. Είναι αναγκαία να υπάρξει αυτό το ομαλό μεταβατικό στάδιο και αυτό πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Χρόνια πολλά σε όλους…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments