Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Η σωτηρία στους 32 βαθμούς»

«Η σωτηρία στους 32 βαθμούς»

0
sarris_grigoris
Dodekanisos

Τριάντα δυο βαθμούς το λιγότερο, χρειάζεται η ομάδα του Ορφέα για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, σύμφωνα με δήλωση που έκανε χθες ο τεχνικός του συλλόγου Γρηγόρης Σαρρής. Ο ίδιος τόνισε πως, «αν μαζευτούν όλοι οι παίκτες και έρθουν στις προπονήσεις, τότε πιστεύω ότι είναι εφικτό να μαζέψουμε αυτούς τους βαθμούς. Δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο. Όμως βασική προϋπόθεση είναι να έχω όλους τους παίκτες στην διάθεση μου. Αλλιώς δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε και τα εξής:
«Λόγω των δουλειών των παιδιών αλλά και άλλων προβλημάτων δεν μπορούμε να μαζευτούμε τις προπονήσεις. Εγώ είμαι υποχρεωμένος όμως να κάνω προπόνηση με τα παιδιά που έρχονται. Ορισμένοι αξιώνουν και κάποιες οικονομικές απαιτήσεις και πολλές φορές αυτό δημιουργεί πρόβλημα και χαλάει το κλίμα μέσα στην ομάδα. Δεν έχω μάθει όμως να τα παρατάω στις ομάδες που πηγαίνω. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψω μαζί με τα παιδιά μέχρι και το τέλος και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα»

Ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε και στο οικονομικό:
«Δυστυχώς ο Ορφέας δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον ρυθμό κάποιων άλλων ομάδων που ξοδεύουν χρήματα. Είναι άνισος ο αγώνας που κάνουμε. Ίσως θα ήταν καλύτερο να επιστρέψουμε σε αυτά που γίνονταν πιο παλιά, την δεκαετία του 1980. Τότε που δεν έπαιζαν για τα χρήματα στο τοπικό αλλά επειδή ήθελαν. Λειτουργούσαμε καθαρά ερασιτεχνικά. Έτσι πρέπει να είναι το τοπικό».
Ο κ. Σαρρής δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο και για την περίπτωση της τιμωρίας του τερματοφύλακα Λευτέρη Σκυλλά μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου:
«Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας όμως είναι και οξύθυμος. Πολλές φορές πρώτα αντιδράει και μετά σκέφτεται. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είχε δίκιο όμως. Αν ήθελα να φύγει θα μπορούσε να έρθει στο παιχνίδι που δώσαμε στο γήπεδο Αφάντου και μετά να μας το πει. Το ότι δεν ήρθε καθόλου σίγουρα δεν ήταν και ότι καλύτερο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι τερματοφύλακες που μπορούν να παίξουν στον Ορφέα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας 17χρονος που έχει καλά στοιχεία και είναι σίγουρα ότι θα πάρει περισσότερα παιχνίδια»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments