Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ο ΟΦ Ιστρίου “απαντάει” στον Ευαγόρα

Ο ΟΦ Ιστρίου “απαντάει” στον Ευαγόρα

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση – απάντηση στον Ευαγόρα εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦ Ιστρίου. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Διαβάζοντας την ανακοινώση της διοίκησης του Ευαγόρα καθώς και την ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο του προέδρου του, θα θέλαμε να πούμε τα εξής.
Αρχικά, ότι ο Ευαγόρας έχει ιστορία το γνωρίζουμε ήδη και τον σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε, αλλά και η δική μας ομάδα έχει αντίστοιχη της ιστορίας του Ευαγόρα, μόλις 3 χρόνια τις χωρίζουν από την ίδρυση τους εξάλλου.
Σας αποδείξαμε πόσο σας σεβόμαστε και σας εκτιμούμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όταν σας περιμέναμε σαν διοίκηση και σας υποδεχθηκαμε στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια, ανταλλάσσοντας φωτογραφίες και συζητώντας για διάφορα θέματα μαζι σάς, καθώς επίσης και κατά την διάρκεια του αγωνα, δεν έγινε το παραμικρό από μεριάς μας. Το ίδιο περιμέναμε και εμείς εχθές να πράξετε και εσεις, ανταυτου, δεν εμφανίστηκε κάνεις από την διοίκηση σας στο χώρο των αποδυτηρίων, ούτε καν για να παραδώσει τα δελτία της ομάδος σας και να πληρώσει τους διαιτητές πριν τον αγώνα (ας είναι καλά ο προπονητής σας), παρά μόνο εμφανιστηκατε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στην εξέδρα, προκαλώντας και βρίζοντας τους παίκτες μας κατά την διάρκεια του αγώνα. Την ιστορία του Ευαγόρα δεν την εξεφτιλιζουμε εμείς όπως λέτε, αλλά εσείς με τις πράξεις σας. Διαψευστε μας:
1)ότι η διοίκηση μας δεν σας πληρώσε εισιτήρια για να μπουν γυναικοπαιδα της ομάδας μας γιατί εσείς τους απαγορευσατε την είσοδο,
2)ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας μας με την Θύελλα Πυλώνας δεν βρίσκονταν τουλάχιστον 5-6 μέλη της ομάδας σας, στην ταράτσα των γραφείων σας (έχοντας και έντονη παρουσία μάλιστα), αφου θελατε τόσο πολύ να δείτε το παιχνίδι θα σας αφήναμε να το δείτε από τις εξέδρες χωρίς εισιτήριο αν μας το ζητούσατε,
3)ότι ο πρόεδρος σας δεν απειλησε ποδοσφαιριστή μας, να μην κυκλοφορήσει μετά τις 12 το βράδυ ενώ μέλη της διοίκησης σας έβριζαν τους παίκτες μας την ώρα του παιχνιδιού χωρίς σπουδαίο λόγο.
Κύριοι, μπορεί ως ποδοσφαιρικοί παράγοντες να είμαστε νέοι στον χώρο, όμως μεγαλώσαμε στα γήπεδα μέσα, αυτό μας δίνει την δυνατότητα να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και να αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα τους (όπως το κάναμε χθες), αν το πήρατε είδηση την ιστορία της ομάδας σας εσείς οι ίδιοι της εξεφτιλιζετε με τις πράξεις σας, όχι εμείς. Το θέμα για εμάς κλείνει εδώ, έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το να ανταλλάσουμε ανακοινώσεις με ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε την ίδια την ομάδα που υπηρετούν, πόσο μάλλον τους αντιπάλους τούς.
Υ.Γ. Ο σεβασμός κερδίζετε, δεν επιβάλλεται”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments