Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκη για τον ΠΑΣ, πάλεψαν οι Πάνθηρες!

Νίκη για τον ΠΑΣ, πάλεψαν οι Πάνθηρες!

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 1 – 0 στο χωμάτινο γήπεδο του Ασκληπιού από τον τοπικό ΠΑΣ, γνώρισαν οι Πάνθηρες σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι Πάνθηρες, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Οι πιτσιρικάδες του Σταμάτη Κουρδουνάκη έκαναν μια καλή προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο επηρεάστηκαν τόσο από τις γηπεδικές συνθήκες, στις οποίες δεν είναι συνηθισμένοι, όσο και από τον πολύ δυνατό -σε κάποιες περιπτώσεις αντιαθλητικό- τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων. Υπήρχαν μαρκαρίσματα τα οποία έμειναν ατιμώρητα από τον διαιτητή, που θα μπορούσε να είχε δείξει τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις την κόκκινη κάρτα.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε με περιπετειώδη τρόπο στο 71′ και μετά από μια φάση που δόθηκε κόρνερ ενώ η ομάδα μας θεωρεί πως υπήρχε άουτ. Μετά λοιπόν από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Παπαβασιλείου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της έφθασε στον ίδιο που με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0!

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννούλης (Φρατζοπούλου, Βλάχος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Ι. Πέθακας, Γεωργάς (75′ Σοφός), Β. Πέθακας (90′ Ρ. Κατσίπης), Thartopi (59′ Κωλέτσης), Συμεωνίδης, Sllimaj, Αθανασίου, Λυκοπάντης, Πατούνας (72′ Σελιμάϊ), Παπαβασιλείου, Α. Κατσίπης
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Δ. Διακογιάννης, Χατζηκεβορκιάν (85′ Τυράκ), Ισκάς (83′ Διονυσόπουλος), Rapka, Μουχαμεντάνι, Τιτάης (89′ Καλαντζάκης), Τσαουσάϊ, Κεφάλας (82′ Καρασάββας), Παπανικολάου, Hasa, Αναστασάκης”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments