Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Οι πρώτες ανανεώσεις του Διγενή

Οι πρώτες ανανεώσεις του Διγενή

0
Dodekanisos

Ανανέωσαν οι πρώτοι τέσσερις γηγενής ποδοσφαιριστές του ΔΙΓΕΝΗ, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τον προπονητή κ. Καμίτση, μέσα σε ένα πολύ καλό και ευχάριστο οικογενειακό κλίμα. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μανωλάγκας, ο Αντώνης Χατζηνικόλας, ο Αλέξανδρος Μάνο και ο Γιώργος Μολόχας, δεν χρειάστηκαν και πολύ σκέψη για να οριστικοποιήσουν την συμφωνία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πάντως ήταν πως στην τοποθέτηση τους άπαντες οι παίχτες, που ήταν εμφανώς στεναχωρημένοι για την περσινή πορεία της ομάδας, έδειξαν πρωτοφανή πείσμα και διάθεση να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και της ανόδου και μάλιστα χωρίς καμία περαιτέρω απαίτηση. Αυτό δείχνει τα ειλικρινά αισθήματα αυτών των παιδιών, που εμπράκτως και όχι μόνο στα λόγια δείχνουν την αγάπη και την αφοσίωση τους στην ομάδα της καρδιάς τους.
Εδώ να σημειώσουμε ότι μερικοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν δικαιολογημένα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τους οποίους έχει ήδη οριστεί συνάντηση.
Το Δ.Σ του ΔΙΓΕΝΗ θέλει άμεσα να κλείσει αυτά τα θέματα ανανέωσης με τους ‘δικούς’ του παίχτες που κατά βάση είναι και ο βασικός κορμός πάνω στον οποίο θα χτιστεί το φετινό οικοδόμημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments